App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon mer som skitit i dom j'vla övningarna

Snart 5 mån sen dottern föddes, inga knipövningar, jag glömmer och i ärlighetens namn har jag inte orkat heller.. Jag vet att det är så dumt och får ångest när jag tänker på att jag inte gjort dom. JAG VET hur viktigt det är men vill beta om det finns någon mer som skitit i övningarna, känns lite böttre när man är fler.. Haha

2014-03-17
batgirl
batgirl

Rikligare orgasmer låter lockande hahah

2014-03-19
batgirl
batgirl

Jag läcker för min bäckenbotten är för stark, överspänd :(

2014-03-19
burtonmamma
burtonmamma

När jag var hos barnmorskan så höll hon ett finger inne och jag knep, hon sa att jag kunde knipa, men sen vet jag inte om jag kniper rätt hemma blir osäker så då skitet jag i det. Hur ska man veta liksom, har knippt strålen men det är inte samma sak när man inte kissar

2014-03-18
batgirl
batgirl

Här har du en te som inte gjort vad ho skulle. Först och främst för att jag glömmer av'et, och för det andra så får jag en konstig panikliknande känsla i kroppen när jag kniiiiiper, kan liksom inte andas och hela kroppen pirrar och spänner ( konstigt jag vet ), och för det tredje så jaa jag glömmer av det. Kommer på det ibland och sätter genast igång me't men sen är det som bortblåst de kommande dagarna :/

2014-03-18
Bouzidi
Bouzidi

Då är vi fler än jag trodde :) haha!! Jag har inga problem alls så därför jag inte gjort dom med nästa barn kanske haha

2014-03-18
batgirl
batgirl

Jag har inte heller gjort dessa.. Har glömt :/

2014-03-18
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Leonora: Kanske inte just du, men när jag läste tråden så kändes det osm att många tror att alla får problem NU direkt efter FL, vilken inte är fallet, de flesta får problem med tiden ju. Speciellt när man blir gammal. tyckte bara det var lite skrattretande att många skrivit. "jag har fött o inga problem alls, ingen fara" haha.. bara det!

2014-03-18
SandyMarie
SandyMarie

Ja Sandy jag vet ju att det är för förebyggande syfte men.. Ja vad ska man säga haha, man bryr sig kanske inte riktigt förräns skadan är skedd och om det är på äldre dar så får man väl handskas med det då..

2014-03-18
batgirl
batgirl

många verkar tro att bara för att ni inte har problem nu, när ni precis fött dessutom, inte behöver kniöpvingar, men dessa är ju för föebyggande syfte , för att man inte ska få problem på äldre dagar! så alla bör ju göra dessa för att minska risken för problem i framtiden !

2014-03-18
SandyMarie
SandyMarie

Ja alltså jag läcker inte där nere så därför jag nog skippat övningarna helt, nja riktig ångest är det väl inte haha utan mer ett uttryck.. Min barnmorska sa att jag kunde börja träna magen när tjejen är 3 månader :)

2014-03-18
batgirl
batgirl

På efterkollen skulle det stå! Inte efterkälken :)

2014-03-18
ElinorI
ElinorI

Jag glömmer jag också! På efterkälken sa min bm att jag skulle göra fem knip och hålla allt jag kan medan jag räknar till fem och att denna övning skulle upprepas fem gånger om dagen. Han ni fått samma övning? Jag har inga direkt problem jag heller, men känns som jag borde göra dem. Skulle kännas förjävligt om jag skulle få problem senare i livet bara för att jag varit lat! Men det känns ju bra att jag inte är ensam om att glömma! Vet någon förresten när man kan börja träna magen igen?

2014-03-18
ElinorI
ElinorI

6 barn aldrig gjort en knipövning

2014-03-18
ScorpioX
ScorpioX

Testa hoppa eller göra steppa-ups läcker det då är det nog dags att börja knipa. Sen är det ju inte bara vi som fött barn som ska knipa det gäller ju alla kvinnor hela livet.

2014-03-18
Rusty2000
Rusty2000

Jag glömmer också bort. Jag gjorde så att jag satte en post-it där det står knip på, på spegeln i badrummet. Då ser jag den när jag borstar tänderna och kan då göra några knip under tiden. Ända sättet för mig att minnas och åtminstone få till några knip.

2014-03-18
Jonna Olafsson
Jonna Olafsson

Mina barn (tvillingar) är 18 månader och jag glömmer tyvärr oxå bort de, ibland får jag svårt att hålla mig men inte tusan tänker jag på att träna heller :( så ni e inte ensams :)

2014-03-18
Rindfalk
Rindfalk

Min pojk är 7 månader och jag har gjort typ 3 knipningar totalt! Haha! Nej men jag kniper vid sex, det borde väll räknas? Har noll koll och har också skitit i det! Har aldrig haft problem med lekage eller något sånt..

2014-03-18
Josephineback
Josephineback

Ja jag glömmer pckså bort det, man får ju lite ångest när man läser hur viktigt det är, nån gång kommer jag på det "men juste knipövningar" men sem försvinner den tanken lika snabbt.. Jag har inte heller det tålamodet till det men får hoppas att min livmoder håller sig ändå i form haha och att jag slipper framfall senare skönt att man inte är ensam om det haha

2014-03-17
batgirl
batgirl

Veta*

2014-03-17
batgirl
batgirl
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...