App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rutiner?

Hur gamla var era barn när ni började med rutiner? Sova,äta? Räknade ni timmarna när de ska äta eller väntar ni tills de blir hungriga? Har ni rutiner för att sova osv?

2014-03-16
claudia27
claudia27

Har nog haft rutiner från början när han var några veckor, det har resulterat i att han sover och äter bra och är nöjd i allmänhet:) klockan sju så får han pyjamas och smörjer in honom, den kvart över sju halv åtta är det mat och då äter han i mitt knä och sen så lägger jag honom i sin säng och matar det sista, då sover han till halv åtta och får mat, leker lite, sover lite, äter igen vid elva och sen sover han, leker nån timme, äter vid två, sen vid fem och så fortsätter det så ^^ var tredje timma mat ungefär fortfarande och äter inget på natten, jätteskönt.

2014-03-17
Kallunkan
Kallunkan

Jag badar vid 20 tiden, fixar flaska,gör mig själv förberedd. Sätter honom vid mi och vi läser tillsammans våra god natt böcker,han får titta länge sen lägger jag honom på sängen,han får sin flaska och om han inte somnar direkt så lägger jag han i sin egna säng med lite musik och så somnar han eftersom:)

2014-03-17
claudia27
claudia27

Det är verkligen annorlunda för alla fast nästan lika, vi tänker likadant i alla fall. Har haft rutiner med honom sen 2 månader också men man får ändra som ni säger. De blir större osv. Brukar ni bada era barn på morgonen eller innan läggdags? Jag gör både bara för att det är mysigt att få bada med olja på kvällen så han slappnar av sen tvätta jag av honom på morgonen och lägger kräm, har morgonrutiner också. Hur gör ni? När började era barn att krypa? Längtar så fast jag njuter för sen blir det språng:)

2014-03-17
claudia27
claudia27
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...