App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mamma på hög hastighet

Hej alla! Är ni mammor,fru/sambo och egna företegare? Då vet ni exakt hur jag känner mig. Min son ska fylla 7månader. Ammar fortfarande och han börjat med lite välling och små hem lagade portioner. Jag bollar med att vara mamma, en bra sambo och styra ett cafe. Jag älskar att ha flera bollar i luften men i bland kan det blir överväldigande. Är mamma ledig fyra dagar i veckan och de 3andra resterande dagarna jobbar jag på cafet. Hur gör ni det? Har ni energi? Får ni stöd och hur mår ni?

2014-03-16
claudia27
claudia27

Det är så sant,viktigt att ta hand om sig själv. Vi måste ju bra vi med. Jag känner att jag inte räcker till som mamma när man inte är där lika mycket men försöker påminna mig själv att om han är lugn så mår han bra:)

2014-03-17
claudia27
claudia27

Om ni gillar de ni gör är det värt det! Bara ni inte glömmer ta hand om er själva också, ofta är det väl där man tar tiden ifrån... 'Jag är väl inte så viktig, kan vi ta senare'. Sonen är 15 mån nu och jag jobbar 3-5 dagar i veckan. Vi har försökt lägga pussel så sonen inte behöver vara på förskolan mer än nödvändigt, ca 13 tim/vecka på tre dagar.

2014-03-17
Kimmsa
Kimmsa

Åh va duktigt av dig och riktigt starkt! Ja som du säger det är tufft,sambon är ägaren så vi sitter i samma båt och försöker hålla den stadig så vi försöker men ibland undrar man om det är värt det:/

2014-03-16
claudia27
claudia27

Känner igen det där.... Har dock en helt underbar sambo, som ställer upp i alla lägen. Trots detta gick jag in i väggen. Tog mig dock ur det utan sjukskrivning eller mediciner. Gick hos psykolog och pratade istället, men det var tufft. Men det blir lättare och lättare allt eftersom att sonen blir äldre. Älskar alla roller, mamma, sambo och företagare!

2014-03-16
Kimmsa
Kimmsa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...