App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Försäkringar?

Vad har ni för försäkringar och vad betalar ni totalt för alla försäkringar ni har i månaden (barn, bil, hem, privat etc). Jag är bara nyfiken då jag kan tycka att vi betalar onödigt mycket på försäkringar med tanke på vår inkomst nu när både jag och sambo är föräldralediga... Alltid bra att ha gott om försäkringar men behöver prioritera om lite i vår ekonomi! PS. kommer självklart inte prioritera bort barnförsäkring tex, men funderar på att sänka bilförsäkringen eller våra privata som vuxna.

2014-03-15
1katarina1
1katarina1

Jag upplever att alla bolag har i princip samma villkor. Det som kan skilja är om man får pengar från första dag på ex sjukhus och sen gäller de inte alltid för alla sjukdomar eller handikapp. Jag tyckte det var rörigt men gick efter vad kostnaden är pga ekonomin och valde därför if. Sen får jag även rabatt där via mitt fack, unionen och jag är väldigt nöjd med if.

2014-03-15
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 4 månader

Jag har Trygg-hansa och betalar 200kr och bil,hem,son är försäkrade hos if och där betalar jag ca 300kr varje månad.

2014-03-15
Maryhulth
Maryhulth
Barn på 3 år och 4 månader

Vi har helförsäkring på båda bilarna, ca 300kr i månaden, högsta försäkringen på hunden ca 200kr i månaden, villaförsäkring samt drulleförsäkring det kostar nått på 4000kr om året, jag betalar för graviditetsförsäkring som sedan övergår i barnförsäkring. Jag tycker absolut inte att man ska snåla med något för då blir det dyrt om det nu skulle hända något, min sambo krockade nyss med vår v70i och vi fick ut mer pengar för den än vad vi köpte den för, mkt just pga helförsäkring.. Det kan kännas dyrt att betala massa försäkringar men när olyckan är framme så kommer ni att vara väldigt glada över att ni har en bra försäkring.. Det enda jag kan tipsa om är väll att ev ställa bilen på halvförsäkring ist för hel om ni har det (halvförsäkring ger ganska bra skydd också) och så kan ni ju alltid kika runt på olika försäkringsbolag, vi har alla försäkringar samlade på samma ställe, därför får vi typ 10% rabatt :)

2014-03-15
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...