App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känner bebisens huvud där nere

Hej! Detta kan låta lite äckligt men det kan inte bara vara jag som upplevt det här. I går när jag duschade så stoppade jag in ett finger där nere (för rengöringens skull) och då märkte jag något som kändes som en stor "boll" och när jag peta till "bollen" så rörde den sig. Fick i någon form av panik och tog ut fingret direkt. Kan det ha vart bebisens huvud jag kände? (För jag vet med säkerhet att hon har fixerat sig)

2014-03-13
Ellabella2014
Ellabella2014

Min bm kände bebis huvud på vår sista koll innan bebis anlände då hon försökte göra hinnsvepning

2014-03-14
minstjarna
minstjarna

Låter som att du kände livmodertappen. Barnetshuvud är ju stort så om du känner det så är det bara en liten del av toppen på huvudet. För att komma åt barnets huvud ska du nå upp i skidan till livmodertappen, livmodertappen ska vara öppen så att du kan komma in där och sedan känna huvudet. Men visst är du fullt öppen och barnet är på väg så kan man känna huvudet, men då borde du också ha värkar.

2014-03-14
emcb
emcb

Så kände jag när jag stod i duschen under värkarna och de va barnet som börjat åka ner. Va antagligen helt öppen redan när vi åkte hemifrån. Men ring din bm elr förlossningen om du är orolig så får du säkert komma in så kollar dom dig :)

2014-03-14
duffy_eme
duffy_eme

alltså jag tror ju det e svårt att få in handen så långt så du faktiskt kan känna barnet. slidan e ju ämdå ganska lång innan livmodern kommer.
å om det vart huvudet du kände betyder ju det att du håller på å föda och barnet i så fall måste ut. Den måste ha luft när den kommer ur livmodern.
Men jag vet att i slutet på graviditeten så kändes det ibland som man satte sig rakt på barnets huvud. Det tog liksom stopp och var oerhört obehagligt.
Nu satte jag mej ju aldrig på henne såklart men det kändes verkligen så.

2014-03-14
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...