App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Oktober bebis!

Är i vecka 11 (10+2), mår lite bättre än skit. Men är hur lycklig för de ändå! Jag undrar hur ni som har bf i oktober mår? Har ni varit och gjort nått ultraljud än?

2014-03-12
Madeleiiine
Madeleiiine
Barn på 3 år och 5 månader

Alizia är väldigt fint! Har gillat de namnet i flera år :) haha, antingen så är de för att magen är så svullen för att jag inte får i mig så mycket mat, eller så är de en pyttepytteliten mage som har börjat komma. :) har du fått nån mage än?

2014-03-16
Madeleiiine
Madeleiiine

Ja vi har både kommit fram till ett tjej och ett killnamn, Alizia och Charlie är de som gäller nu. Men de är långt kvar så vi får se om de ändras :)

2014-03-16
Madeleiiine
Madeleiiine

Ja de är riktigt hemskt! Hoppas på att de går över snart! Har ni tänkt på några namn än? :)

2014-03-15
Madeleiiine
Madeleiiine

De var jätteskönt! :) hur är de med erat illamående nu? Själv så vågade jag inte ens gäspa riktigt för jag trodde jag skulle spy, de står verkligen upp i halsen på mig nästan hela tiden :(

2014-03-14
Madeleiiine
Madeleiiine

De gick jättebra, de var en riktig liten galning där inne, såg lite ut som en hamster på bilden jag fick :D ska dit igen den 27:de för min pojkvän kunde inte följa med igår å han blev så avundsjuk :P

2014-03-14
Madeleiiine
Madeleiiine

Hej! =) Jag går in i vecka 9 imorgon med bf 23 oktober, än så länge =) Ska på tidigt ultraljud den 27 mars, längtar verkligen. Har mått väldigt bra tills för en vecka sedan, mår illa hela dagen varje dag. Kan äta men illamåendet har gjort att jag fått ligga på soffan nästan hela dagarna. Hoppas att det skall gå över snart. Annars är jag mest trött, svullen och lycklig =)

2014-03-13
Loese
Loese
Barn på 3 år och 4 månader

Min dotter är 4 månader hon föddes i oktober :) hon var beräknad den 14 men kom den 30e, ni har något så mysigt o så underbart och se framemot! Önskar er blivande oktobermammor all lycka!!

2014-03-13
batgirl
batgirl

Va skönt för dig att du mår bra! :) såg man mycket på ultraljudet när ni gjorde de såpass tidigt? Jag ska göra ett ultraljud idag är lite nervös faktiskt för överallt man läser så skrivs de att alla har ett dött barn i magenn. :( är så hemskt att läsa och man blir ju så orolig själv. :(

2014-03-13
Madeleiiine
Madeleiiine
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...