App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kan dom neka mig Ksnitt??

Hej allihopp, mina två förlossningar har slutat i ett urakut snitt, andra akut snitt. Sövt första gången vaken andra. jag ska på läkarsamtal och rul samtidigt om två veckor.  jag själv har önskat mig vanliga vag. Förlossningar båda ggr. Men det har ju inte funkat..barnen vart stressade och fick dåliga hjärtljud. nu väntar jag tredje barnet, har gett upp hoppet om att föda normalt, och ställt in mig på snitt. BM sa vid inskrivning att det antagligen blir snitt men det styr ju inte hon över. finns det nån chans att läkaren kommer att neka ett ksnitt? Jag har ju hellre ett planerat snitt än att det ska sluta i mega stress och orolig över bäbisens mående vid en vanlig vag förlossning som de andra gångerna vi försökte.. finns det någon här som har fått barn den normala vägen efter två snitt??

2014-03-12
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

I V-norrland får man inte föda vaginalt om man gjort två snitt. De kan ju vara olika, din bm borde ju veta hur det är i erat landsting.

2014-03-13
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

skönt att höra, förhoppningsvis resonerar läkaren som er när det är dags!

nu bara längtar jag efter rul och se vad som gömmer sig därinne!
vi ska berätta för barnen när vi har ett UL-bild, att det kommer en bäbis =)

2014-03-13
ballongvisp
ballongvisp
Bebis på 14 månader

Om man har gjort 2 snitt så blir det automatiskt ett 3:e snitt. Jag har också gjort 2 kejsarsnitt och det blir definitivt ett 3:e om det blir ett barn till. Så nej de kan inte neka dig 😃 det finns inget alternativ

2014-03-12
saranelson
saranelson

Här i Skaraborg (västra Götaland) så får man inte ens föda vaginalt efter 2 snitt.. Även om man vill!

2014-03-12
Josephineback
Josephineback

Skulle bli förvånad om de nekar dig snitt. Dels för att du har varit med om två sluta snitt och för att det finns en risk efter snitt att livmodern inte klarar en vanlig förlossning. Lycka till!

2014-03-12
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...