App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Beviljat Kejsarsnitt!! Planering på G!! PACKAS!!???

I måndags var vi in till CSK i Karlstad! Så nu är allt bokat och klart för kejsarsnitt! Är så himla glad, vi fick till och med träffa narkosläkare, så det kändes så verkligt alltihopa! Vilken underbar känsa! Nu håller vi och planerar allt runtomkring, det sista som ska köpas, göras och packas! Mina föräldrar kommer att komma för att ta hand om dem större barnen hemma under OP dagen, sen kommer sambon vara hemma med dem tills jag kommer hem, (finns ingen plats för honom att sova kvar!) Dem sa ca 3 dagar att vara kvar, men allt är självklart inviduellt!   SÅ, hjälp mig! Jag har börjat med en lista med vad ska packas och vad jag ska köpa som kan vara "bra o ha hemma", eftersom jag ska göra snitt!! Hjälp mig o komma på sådana grejer, och vad som är "nödvändigt" till bebisen att ha med.... (tre år sen sist, dottern kom) Puss & Kram ***Snart har vi lillebror här***

2014-03-12
Mamma Riikka
Mamma Riikka

Läste att det kan vara bra att ha en amningskudde sen hemma, för att avlasta såret lite. (men jag vet inte riktigt om det behövs, har själv inte fått till det med amningskudden, en vanlig kudde fungerar)

2014-03-13
cajzzza
cajzzza

Tack för tipsen :D

 

Jag gör min sista dag på jobbet idag, tar ut lite "ledigt" innan bebisen kommer tänkte jag! Så det är väl bara hem och packa tror jag, måste bara köpa mig en skötväska först ;)

Tipsa gärna med mer om ni kommer på nåt annat! :D

 

P&K

2014-03-13
Mamma Riikka
Mamma Riikka

Jag tipsar oxå om höga trosor. Gravidleggingsen fungerade, samt mjukisbyxor som hänger långt ner. Annars är det väl samma packning som för vag.förlossning. Jag kom idag hem från mitt planerade snitt i måndags...! Jag var alltså där i drygt 2dygn. Konstigt att respektive inte får stanna, här uppmanar de att respektive är det. Jag satt upp tidigt, men skulle haft svårt om jag var själv första natten...

2014-03-12
cajzzza
cajzzza

Woaw vad spännande! :) det bästa jag gjorde innan vårt andra barn var att laga storkok och fylla frysen med matlådor. Köpte även hem lättare mat som går att frysa in som tex korv och korvbröd, lite frusta panpizzor. Så skönt att kunna värma de dagar man inte har ork eller tid för att laga mat. Så fyll frysen! :)

2014-03-12
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...