App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Efter missfall.....

Vad svårt och jobbigt det är att veta hur kroppen fungerar efter ett missfall... Jag fick ett tidigt missfall och när jag borde haft äl igen så fick jag en pytteliten blodfläck i trosan och sen efter en vecka fick jag som kramp i magen mitt i natten som sedan försvann lika fort som den kom.  Nu har jag haft som en mens men ändå inte... Hade knappt någon mensvärk och blödde bara i 2½ dagar och nu är det slut... Jag brukar blöda flera dagar och ha riktigt ont vid mensvärk, brukar leva på tabletter typ. Någon mera som har varit med om samma sak?? Jag tycker att mensen har varit jätte konstig och fattar nada :/

2014-03-10
Puppiluppis
Puppiluppis

Det kan säkert vara lite skumt med allt efter missfall... Men önskar dig ett plus snart iaf!

2014-03-10
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 32

Nja...har inte kollat det eftersom det har fortsatt att blöda idag men ingen mensvärk. Sen så vågar jag inte testa....än. Men, något annat konstigt är att jag får ont i ena bröstet lite då o då, det liksom värker/spänner lite.
Okej, håller tummarna för dig!

2014-03-10
Puppiluppis
Puppiluppis

Jag fick också tidigt missfall och undrar hur det ska bli, väntar ägglossning till helgen... Det jag vet är att det inte alls är ovanligt med en liten blödning när ägget släpper, så det kan ju vara så i ditt fall. Så kan det ju blöda när ägget fäster också, du har kollat så du inte är gravid igen?

2014-03-10
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...