App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vilka FB-uppdateringar är bra?

Läser om vad man inte vill läsa om och håller med om en hel del. Men vad vill man läsa om då? Jag som bor långt från många vänner vill helst hålla lite koll på vardagliga saker (inte matbilder!) tex när barnen börjar skolan, börjar gå eller prata, nytt jobb eller utbildning hos de vuxna, husrenoveringar/husköp/flytt. För mig är det inte lika intressant att alltid få läsa om semestern - jo, det var säkert härligt en helg i London - men övriga 363 dagarna på året då?   Ska tillägga att alla mina vänner är restriktiva med info, nästan inga bilder på barnen och uppdateringar ca 1-3 ggr/månad är det vanligaste. Så jag har inte blivit mätt på det där lilla i vardagen ännu!

2014-03-05
solskensmamman
solskensmamman

En positiv sak med fb trots allt dåligt som oftast belyses e att jag iaf hittat åt å fått kontakt med gamla vänner från min barndom som jag omöjligt hade kunnat hitta via typ Eniro, istället via en vän å sen ha det rullat på, kul tycker jag iaf för även om vi inte ses så e dom oxå en del av min historia å många va jag väldigt nära som liten men pga att min mamma flyttat mycket med oss så ha jag tappat många vänner. Även fått kontakt igen med en släkting åt 2 av mina syskon som oxå varit lite som min släkting men vi tappade all form av kontakt när vi flyttade. I övrigt tyck jag det e rätt kul å följa vänners vardag då man inte ses varje dag än om man bor med några mils avstånd då många ha sitt med familj å jobb, då e en bild eller en uppdatering på fb rätt kul, att få en inblick i deras liv. Sen självklart dom viktigaste i ens liv som familj å närmsta vänner pratar man med via telefon å ses oxå då å då.

2014-03-05
ica_86
ica_86

Är väldigt restriktiv med vilka som är mina vänner där, så allt de skriver är intressant för mig eftersom det är människor jag bryr mig om.

2014-03-05
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...