App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vecka 10

Hej ! :) de är så här sen vecka 7 ungefär har jag mått illa men har då kunnat lindra de med att äta nånting. Nu när jag går in i vecka 10 så får jag inte behålla minsta lilla. :( åt EN havrepuff igår och gick och spydde direkt efter åt. Åå överallt säger de att man ska äta å dricka för att illamåendet ska försvinna men de funkar ju inte :(

2014-03-04
Madeleiiine
Madeleiiine
Barn på 2 år och 10 månader

Pratade med läkaren nyss oxh jag kommer bli inlagd så ska jag få sprutor mot illamåendet så jag kan börja äta utan att spy. Blev sjukskriven också så nu kan jag ta detta i min takt :) tack för alla fina svar!

2014-03-04
Madeleiiine
Madeleiiine

då får du säkert postafen eller lergigan comp att ta, tag även om du inte skulle må kass precis då det är dags att ta en ny tablett, så du håller det borta så mkt som möjligt.

krya på dej och lycka till!

De kan sjukskriva dej för detta (hyperemesis gravidarium) illamående, så du får vila och äta när det går.

Lycka till! igen!

2014-03-04
solskensmamman
solskensmamman

Jag får inte i mig nånting flytande heller. Att äta innan jag går ur sängen är omöjligt för då har jag redan sprungit å spytt.. Ringde mödravårdscentralen å de sa att jag skulle åka in till gynakuten. Där gjorde de massa prover och kom fram till att jag var uttorkad så nu ligger jag här med drop :(

2014-03-04
Madeleiiine
Madeleiiine

Du får inte i dig något flytande? Tex kräm med mjölk?

Jag vet att allt som var surt fungerade för att jag inte skulle må illa (gröna äpplen, citron och apelsin). Spydde dock inte men mådde illa en hel del och fick äta det som kroppen tyckte var ok.

Har du testat sea-band från apoteket? Det hjälpte mkt mot mitt illamående.

2014-03-04
jtarnan
jtarnan

Äter du innan du kliver ur sängen på morgonen?

2014-03-04
SysterEmma
SysterEmma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...