App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Behövs åkpåse nu?

Använder ni åkpåse nu? När är läge att ta bort och räcker det med filt? Ni som inte har/använder åkpåse nu, hur mycket klär ni på era små?

2014-03-02
Ampan
Ampan

Vi har åkpåse både i vagn och babyskyddet. Den i vagnen är så tjock så i den räcker en body. I bilen har han body, byxor och strumpor.

Jättebekvämt att slippa klä av och på :-) plus att det bara blir bodyn mellan kropp och bälte i babyskyddet.

2014-03-04
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Min dotter ligger ute på altanen och sover i fleeceocerall, en virkad filt och med det där locket som hör till liggdelen. Det enda hon brukar vara kylig om är kinderna hon känns varm i hela kroppen i övrigt. Hos oss är det nu från minus 2 upp till 2-3 plusgrader blir det kallare byter jag nog till åkpåsen igen. Svårt det där men oftast klär man på dom för mycket.

2014-03-03
Helbeng
Helbeng

Har inte så mycket kläder på min buse när han är i åkpåsen, byxor, body, en någorlunda varm tröja samt en tunnare jacke/ ibland fleece jacka..

Han ser ut å trivas i sin åkpåse än, t.o.m med en filt som han brukar dra lite över huvet när han ska sova..  

Anledningen till att jag frågade var att jag såg på fb att många redan tagit bort och bara använder filt, jag personligen tycker det är lite för kallt för det ännu. Vändret skiftar ju hela tiden så jag kommer nog ha den i tills de är varmare än 7+ i mer än en vecka.

2014-03-03
Ampan
Ampan

Jag har bara åkpåsen om det är 7- å kallare, om det är varmare har jag filt å overall eller en tunnare overall.

2014-03-03
Dollfan
Dollfan

Beror väl lite på vart i landet man bor å hur varm barnet är. Här (Frösön/Östersund) sover dottern ute i vagn på förskolan å då i åkpåsen å med extra filt på om det behövs, på sig ha hon då fleece ställ, varmare strumpor, varmare vantar å mössa, under det tights å långärmad t-shirt å strumpor.

2014-03-03
ica_86
ica_86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...