App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid i v 33 och har väldigt ont!

Hej jag är gravid i v 33 med mitt tredje barn, jag har haft foglossning sedan v 9 och de har bara blivit värre men nu har jag fått ont längst ner i magen och har aldrig känt av sådan smärta innan. Jag vet att de inte är förvärkar för det vet jag hur det känns men blir endå orolig, ringde till förlossningen men dom sa att jag inte skulle komma in utan att de kunde vara något annat att jag får ringa min bm på Måndag! Och de var i går Lördag som jag ringde hmm :-/ Någon som vet vad de kan vara? En orolig mamma

2014-03-02
Mamma201
Mamma201

Vad läskigt att ni blev avfärdade så. Låter mer som ni borde blivit hänvisade till jourläkare på primärvården istället för bm.

Ibland tycker jag att allmänsynen på gravida verkar vara att gnäller vi eller är oroliga, så är vi bara fjantiga. Det är som om att de alltid utgår från att inget är fel och man måste övertyga och övertala för att få en undersökning.

2014-03-07
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 7 månader

Var på akut o dom tog ett uinprov o de visade att jag har ett virus :-/ så får behandling innan förlossning, fast hade velat ha nu eftersom jag har så ont hela tiden :-(

2014-03-07
Mamma201
Mamma201

Jag hade me ont där runt v24 så pass ont att jag fick åka in till fl. Visade sig att det var en kraftig urinvägdinfektion (hade inte ont när ja kissa) fick även reda på att jag är bärare av Gbs och då kan de tydligen kännas mer och göra ondare..kanske är det som gör ont på dig?

2014-03-02
Barafija
Barafija
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...