App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jäkla blödningar!

Får snart ett psykbryt på att jag varje dag i en vecka (förutom i onsdags) har blödit. Första blödningen kom samma dag jag plussade. Svävar mellan hopp och förtvivlan, läser varenda mening om blödningar under tidig graviditet... Håller på att bli galen! Är i v 4+4 idag, så det är ju alltför tidig att få några svar! Har dock inga smärtor och blödningarna väldigt sparsamma, dock färskt blod... Någon som har en solskenshistoria att bjuda på?

2014-02-28
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 37

Den här neosyrran skriver också under på det föregående talare skrivit.

2014-02-28
SysterEmma
SysterEmma

Håller med! Diafragmabråck är allt annat än rutin för doktorerna. Föds ungefär 25 barn/år med diagragmabråck. Och även fast barnen överlever och opereras så kan dom få många problem vidare i livet.. Underutvecklade lungor, dåligt immunförsvar, hjärtpåverkan, problem med mage och tarmar. Syrgasberoende med assistenter i hemmet. Så om man tror att diagragmabråck är rutin så har man missuppfattat allt. /från en som jobbar med dessa barn

2014-02-28
ankan1984
ankan1984

Jo, och alla graviditeter var normala förutom blödningarna, men gick bra ändå! Inga andra komplikationer.

2014-02-28
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Min solskenshistoria:
Jag hade "mens" i början på första graviditeten... Visste då inte att jag var gravid så oroade mig inte, trodde ju att det var mens... Men fortsatte blöda runt tiden då jag skulle haft mens, i kommande 16 veckor, om jag inte hade varit gravid, fast mycket mindre och ljusare blod än vanlig mens. På ultraljudet flyttades vi fram 4 veckor och förstod då att det trots allt hade tagit sig på första försöket. =)
Samma visa med graviditet nr.2!
Tredje, fjärde och femte slapp jag blödningarna.

2014-02-28
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Å det värmer mitt hjärta Sandra!

2014-02-28
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 37

Tack för uppmuntran! Min bm sa att jag ska ta nytt gravtest i början på nästnästa vecka, och om det fortfarande är positivt så ska vi boka tid... Seg väntan!

2014-02-28
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 37
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...