App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Miniform

Hejsan. Tänkte kolla om någon här märkt att miniform gör någon skillnad? Har använt det ett tag och frågade min bvc hur länge jag skulle använda det. Hon sa att hon trodde inte det gjorde någon skillnad så jag kunde testa att sluta. Nu har jag inte använt det på tre dagar och lillkillen har börjat försöka bajsa hela nätterna nu. Funderar om det kan bero på att vi slutat med miniform?

2014-02-28
elenor92
elenor92
Barn på 3 år och 8 månader

Okej. Verkar inte riktigt som mitt bvc hr riktigt koll på miniform. Hon sa att hon inte trodde att det gjorde någon skillnad så hon tyckte bara att jag skulle skuta. Men ska prova ditt sätt nästa gång istället :)

2014-03-02
elenor92
elenor92

testa nästa gång när ni vill sluta med det att trappa ned till hälften av dropparna vissa måltider och öka minskningen vartefter.. för man vet ju själv som vuxen att får man nå problem med magen och slutar tvärt kan magen få en liten reaktion på det, typ som en liten chock :) Vi trappa ned under en vecka och sista 2 dagarna gav vi bara vid kvällsmål så vi visste att natten skulle bli säkrad men sen rulla magen på så bra med bajsandet så då sluta vi med minifomen helt :)

2014-03-01
Madlayne
Madlayne

Okej. Jag började med det idag igen då han blivit väldigt orolig på nätterna båda gångerna som jag försökt sluta. Ligger å tar i i flera timmar utan att det händer något och blir ledsen. Så får nog bli att köra på det ett tag till :)

2014-03-01
elenor92
elenor92

Märkte också tydlig skillnad ^_^

2014-03-01
Azuki
Azuki
Bebis på 4 månader

Vi körde med det fram tills stumpan vart nästan 7 månader.. vi testa trappa ned i omgångar då vi gav 25 droppar/måltid av råd från bvc. För oss har det funkat galant men så fort vi trappat ned så har vi märkt att magen strular och fisar samt rapar upphört markant så vi fått börja igen. Men då har det tagit 2 dagar innan det återställts igen. Bvc lärde oss iallafall att minifom droppar kan man få hålla på med länge och att det är ofarligt att göra det. För så länge det hjälper är det huvudsaken så magen hålls stabil. Sen nu en månad efter om inte mer så har hennes mage funkat bra då vi ger så mycket vanlig mat också så blir att magen på henne får lite fart av det :) Så nu har hon sluppit Minifom ett bra tag och nu lär vi inte behöva det nå mer :)

2014-03-01
Madlayne
Madlayne

Vi har gett lillan både semper o miniform o när hon blev runt 4 månader tänkte vi att nu klarar hon sig nog utan dom. Vi höll upp en ca 14 dar o det blev sämre m magen så vi började igen o vips så mådde hon mkt bättre. Så jag rekommenderar de varmt!

2014-02-28
EmmaFloden
EmmaFloden

Jag ammar och sempers droppar har han fått sen första veckan då bvc sa att vi skulle ge honom det. Han verkar inte ha ont i magen längre iaf bara att han får ta i väldigt länge innan det kommer något.

2014-02-28
elenor92
elenor92
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...