App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Yrsel

Har en liten fråga... jag har senaste veckan haft en fruktansvärd yrsel från och till, de senaste dagarna konstant mer eller mindre. Jag har en sjukdom som kan ge detta och det stämmer inte riktigt hur detta brukar yttra sig så tror ej är det. Blodtryck o sånt tror jag inte riktigt på heller då det inte blir nå skillnad när jag reser mig osv. Jag borde haft ägglossning nu den 25 så funderar på om det kan vara hormonerna som spökar, har läst att en del kan bli yrsliga och grejer vid denna tid. Jag har dock aldrig haft det såhär tidigare. Slutade med mina piller i november så kanske någon efterdyning av detta även om mensen vart relativt regelbunden såhär långt. Någon som har erfarenhet av detta?

2014-02-27
Knasfian83
Knasfian83
Barn på 2 år och 3 månader

KruXet: Jag är rätt stel men brukar inte känna av yrsel av det... har dock haft en del migränaktigt o de kan jag lätt få när nacken är knas. Brukar dock inte få arsel av detta men nån gång ska la vara den första, inte ens jag  klarar väl allt ;)

Marajsan: Mer ostadig,är jag stilla eller tom promenader går ganska bra...buss är dock inge höjdare alls med allt skumpande o grejer. Blir ännu yrare och även illamående på studs :(

Har dock vart iväg o handlat med sambon nu ikväll o det gick faktiskt över förväntan. Mår inte direkt jättebra just nu men inte helkasst heller. Har jag tur kanske det vänder snart :) Det största problemet är nog att jag har min Menieres i grunden som får mig att noja igång...men som sagt..får hoppas det vänder snart.

Tack för era svar töser :)

2014-02-27
Knasfian83
Knasfian83
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...