App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ägglossningstest

Hade ju missfall förra onsdagen och slutade blöda helt i förrgår. Idag när jag var på stan kände jag hur det rann mellan benen, byxorna hade blivit blöta igenom av flytningar. Började fundera på om det kunde vara ägglossning så snabbt, så jag tog en sticka. Den var negativ men nu till min fundering. På RFSU:s stickor betyder inget streck eller svagare streck att man inte har nån LH-stegring. Men då funderar jag, kan svagare streck än kontrollstrecket betyda att det är på g, eller är svagare streck precis lika negativt som inget streck? Många streck i det här inlägget :) Är det nån som vet?

2014-02-27
SysterEmma
SysterEmma

Var köper ni era ägglossningstest? jag köpte hos testlagret förra gången jag var gravid (4 år sedan) men sökte precis på ägglossningstest och hittade www.graviditetskollen.nu som är avsevärt billigare, någon som har erfarenhet av dem här? :) Har redan beställt men funderar bara, det verkar ju väldigt bra i varje fall!

2014-04-05
Lisasj85
Lisasj85

Problemet är att jag jobbar natt (inte det bästa för kroppen när man försöker bli gravid) och har svårt att få till det varannan dag tyvärr. De gånger jag jobbar ses jag och min man i bästa fall två timmar på kvällen, och då ska det lagas mat och ätas också. Så varannan dag är tyvärr svårt. Jag körde på stickor hela hösten, men när jag blev gravid i december var det utan stickor, så jag förstår grejen med att låta bli dem.

2014-02-28
SysterEmma
SysterEmma

Ligg varannan dag och skippa stressen med stickorna istället:) Jag testade stickor först, men blev så besviken när jag inte hade ÄL, och blev stressad över det. Nu när jag blev gravid igen direkt efter missfallet så låg vi ungefär varannan dag eller så utan så mycket funderingar på ÄL.. Men det kanske bara är jag som blev lite för fixerad över ÄL när jag använde stickorna.

2014-02-28
ankan1984
ankan1984

Det är bara å köra på å hoppas på det bästa ;)

2014-02-27
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Tack! Får hålla tummarna att det är så :)

2014-02-27
SysterEmma
SysterEmma

Jag vet inte hur det är med deras test. Jag köpte billiga test på Tradera. Och där var det så. Det visade svagt i några dagar för att sen visa starkare. Gjorde minst ett test om dagen ;) Beklagar ditt missfall men önskar dig ett stort lycka till denna gången. :)

2014-02-27
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...