App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Första försöket och toknervös!

Hej. Jag börjar närma mig 27 och jag och sambon har bestämt att det är dags för en liten nu! Överlycklig! Jag tog ut spiralen den 13e och positiv ÄL-test redan den 16e. Så vi hade mysmaraton i två veckor. Problemet är att jag har haft p-medel i så många år att jag inte har en aning om hur min kropp ska bete sig. Idag på morgonen fick jag dock en pytteblödning, två dagar innan beräknad mens (eller icke mens). Jag har ont i brösten, ont i ryggslutet och känner mig som jag sprungit ett maraton. Kan det vara en nidblödning? Kan jag ha sådan tur att det fungerade på första försöket? Skulle bli tacksam att ha någon att diskutera med allt som händer i kroppen! Tack på förhand och kram till er alla!

2014-02-27
BabyMarlou
BabyMarlou
Bebis på 1 månader

Ja, med spiralen fungerade allt som en klocka. Kunde på dagen säga när jag skulle få ÄL och mens, så det kan mycket väl vara obalas nu, med tanke på att jag hade spiralen i över fyra år.

Jag önskar verkligen att det finns en liten därinne, för har längtat så många år nu, och nu kan det äntligen hända!

Om det inte är något nu, så ska jag försöka att slappna av, det blir när det blir. Man får bara fortsätta försöka! :) men längtan! Åh, denna längtan. Och att se alla vänner med deras magar och småttingar.

2014-02-27
BabyMarlou
BabyMarlou
Bebis på 1 månader

När man slutar med preventivmedel så kan ju kroppen komma i obalans och få blödningar lite till och från. Vissa får det inte alls men det är väldigt vanligt.

2014-02-27
jtarnan
jtarnan

Det är nog en stor risk att kroppen spelar mig ett spratt. Det här är något jag så gärna vill. Ja. Den där väntan driver ju mig halvt till vansinne.

2014-02-27
BabyMarlou
BabyMarlou
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...