App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Utbildnings hjälp?

Jag jobbar i butik sedan 4 år tillbaka. Innan dess arbetade jag i förskola. I två år var jag på samma ställe tills jag bytte till butik då jag inte har någon utbildning för förskolelärare. Men nu efter mycket grubblande har jag kommit fram till att jag vill bli förskolelärare. Men med en liten hemma och massa räkningar att betala så är det så svårt att börja plugga. Men sen kom jag på att jag läst någonstans att om man har arbetat inom förskola ett visst antal år behöver man inte gå hela utbildningen. Stämmer detta? Kan man läsa till detta medans man arbetar på distans? Någon som vet? Tack på förhand ;)

2014-02-26
Joohannaa
Joohannaa

Haha ja jag ska försöka göra detta :) satt mest och funderade nu efter jobbet. Tack för hjälpen iaf :)

2014-02-26
Joohannaa
Joohannaa

Jag gissar att du behöver någon typ av intyg på att du arbetat den tiden. Måste ju finnas någon studievägledare på universitetet som du kan ringa/mejla :-) Så får du rätt information.

2014-02-26
ChildofJune
ChildofJune

Okej,, jag tror dock att jag arbetade allt som allt tre år ungefär. Bor i Göteborg.. Hur menar du dokumenterad? Haha

2014-02-26
Joohannaa
Joohannaa

Jag vet att det går en sådan utbildning på Göteborgs universitet, den går under 8 terminer och på 75% med en dag på campus och resten på distans - den kräver dock 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Om det är samma behörighetskrav på alla universitet/högskolor som ger linjen vet jag dock inte.

2014-02-26
ChildofJune
ChildofJune
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...