App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tröttsamt..

Tiden går fruktansvärt långsamt när man väntar på något.. Nu väntar vi på att höra utav försäkringsbolaget, de skulle kolla på bilen igår o sen höra av sig när de bedömt bilen osv.. Så hoppas att dom ringer idag, är nervös över hur mkt vi kommer få för bilen med tanke på att vi köpte den för 3månader kontant för 32tusen, man vill ju inte förlora allt för mycket :( samt att det sitter helt nya vinterdäck på bilen också.. Vi vill ju kunna köpa en duglig familjebil igen liksom, vi har som tur är en extrabil men herregud den får ju knappt hunden plats i, så barnvagn i den är helt uteslutet :S fan va jävligt allt ska va hela tiden..... Aja håller iaf på att baka två sorters bröd, ett till smörgåstårta och ett frukostbröd, sambon fyller år imorgon så vi ska bjuda närmsta på smörgåstårta o så ska han få hembakt bröd osv som frukost på sängen imorgon tillsammans med roliga presenter.. Får väll se fram imot det ist för all skit och oro för bilen :( ha en bra dag allihopa!

2014-02-25
94omamma
94omamma

Lägg inte så mkt energi på det, det ordnar sig. När vi var med om en olycka blev vår bil värderad till mer än vad vi själva köpt den för (köpt den privat) så vi kunde köpa en bättre bil efter att vår blev skrot. Och är ni inte nöjda kan ni överklaga. Och ni behöver ju inte ut och åka bil med barnvagn direkt när bebisen kommer, så du ska nog se att allt blir bra! Fokusera på att din man kom hem hel!

2014-02-26
emcb
emcb

Det löser sig ska du se. Om man inte är nöjd med det dom erbjuder kan man överklaga. Det gjorde jag en gång när det gällde mina cromefälgar. Då höjde dom det 5000 sen så ge inte upp :) har du hört,nåt än? Hoppas ni får en trevlig födelsedag :)

2014-02-26
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...