App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jobbintervju tips!

Jag ska på min andra jobbintervju någonsin och behöver era tips. Vad ska man säga, vad ska man inte säga? Vad ska man ha på sig, vad ska man inte ha på sig? Osv osv! Är ett undersköterskejobb.

2014-02-25
jessicamalin
jessicamalin

Jag har jobbat i vården i snart 3 år så vet vad jag ger mig in på och jag älskart! :) Intervjun är avklarad! Det kändes bra och jag gav dom mogna, ärliga och bra svar. Men är så svårt när dom frågar något och sen blir det följdfrågor och sen vet man knappt vad man svarat från början. Haha :) Bara att hålla tummarna!

2014-02-26
jessicamalin
jessicamalin

Jag jobbar i hemtjänsten. Har du gjort det förr så du vet vad du ger dig in på? Det är oftast ett kul jobb. Skryt gärna på intervjun att du har lätt för att känna empati och gillar att hjälpa äldre. Det är sånt de vill höra :) och våga skryta om dig själv, det är viktigt. Lycka Till :)

2014-02-26
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Och förresten gällande klädsel, hellre för uppklätt än nerklätt, men du behöver ju inte ha kostym haha... Kanske en blus eller en fin vårdad tröja typ :) Skulle jag satsat på ;)

2014-02-25
1katarina1
1katarina1

Jobbar som rekryterare jessicamalin, enligt mig är det viktigt att du är dig själv, försök vara positiv och glad, berätta inte för intima saker om dig själv (en gång berättade en kille att han fått sparken från sitt tidigare jobb och när jag frågade varför sa han att han hade sex med chefens fru. Han kunde istället sagt att han och chefen inte kom överens eller något, tyckte det var lite olämpligt haha...) var trevlig och ha vanligt vett och etikett så ska du se att det går superbra för dig!! 😄😄 Och viktigaste: kom i god tid, hellre tidigare så du visar att du är väl förberedd! Lycka till!

2014-02-25
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...