App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon mer som använt...

Borago mot skorv? köpte den idag för att prova på min son (4 mån) som har ganska mycket kvar... Stod att man ska smörja in rikligt.. insåg efteråt att den luktar så illa att jag knappt kan ligga vid min son. Jag som älskar att ligga o mysa och snuza på honom. Nästan så jag kräks av den. Får väl hålla ut i några dagar sen sluta med den. Någon mer som reagerat ??

2014-02-22
SandyMarie
SandyMarie

Ja det luktar inte gott alls, men salvan är sjukt bra!

2014-02-23
jessicamalin
jessicamalin

Precis som Kruxet srkiver så beror ju skorvet på att bebisen saknar nån fettsyra som heter GLA. Borago innehåller denna fettsyra. Jag använde babyolja o olivolja till mina andra barn eftersom jag inte visste att det fanns borago då. Fick skrapa ganska mycket själv och barnen tyckte inte det var så roligt när jag höll på att peta. Läste om borago i nån tråd här på Libero och ville testa. Första natten idag och det är faktiskt en del som losnat..får väl fortsätta trots den äckliga lukten!

2014-02-23
SandyMarie
SandyMarie

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2014-02-23
SandyMarie
SandyMarie

Skorv, stund, gasbindväv ***

2014-02-23
julimom89
julimom89

Varför tar du inte bara vanlig babyolja o smörjer på akorven låter stå en atund sen tar gaabindväv och gnuggar bort försiktigt sen badar du bebisen och försöker få bort ytterligare. Repetera detta ett par gånger så försvinner det. Skorv kommer oftast att man inte torkar av noggrant hårbotten efter bad och då fukten fortfarande finns, så tänk på att alltid torka av noggrant!

2014-02-23
julimom89
julimom89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...