App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Försökte hindra sjukvård

Idag försökte mitt barns far hindra oss från att uppsöka sjukvård. Sonen med 41.1 graders feber och över 40 i tre dygn. Han tyckte inte sonen verkade tillräckligt sjuk. Visade sig vara dubbelsidig öroninflammation. Efter sjukhusebrsöket frågade han inte ens hur sonen mådde. Om nått var fel.

2014-02-21
Mizzstoltz
Mizzstoltz

man kan tyvärr inte tvinga någon att bry sig så lägg ingen energi på det. Informera - så du vet att du inte undanhållit något viktigt om barnet.

Men förvänta dej inte någon reaktion.

 

Du är stark och klarar detta själv. Du fattade ju det absolut bästa beslutet vad gäller sjukvården

2014-02-22
solskensmamman
solskensmamman

håller med Atlantis. Jag hade skickat SMS om hur barnet mår tex

 

" för info - XYZ har dubbelsidig öroninflammation med hög feber. Behandlas med pencillin i 10 dagar. Bör ej bli komplikationer. Återbesök den XX/XX kl XX på vårdcetralen. /mitt namn"

 

Dvs allt viktigt, men inget personligt eller be om något.

 

SÅ kan han ta beslutet själv om han vill hjälpa till.

Uppenbarligen är han inget att lita på eller bry sig om...

2014-02-22
solskensmamman
solskensmamman

Vi bor inte tillsammans så vi har inte världens bästa relation. Jag frågade per sms om han kunde köra oss tills sjukhus. Han kom. Och jag trodde han skulle köra oss. Började ist ifrågasätta hur sjuk han var. Vem som sagt vi skulle åka in osv. Till slut försökte han hindra mig från att ta sonen till sjukhus. Beställde taxi. När vi är färdiga ringer jag och frågar om han kan hämta oss. Till svar får jag. Varför blir ni hemskickade? Du som sa han var så sjuk. Inte en fråga om hur det gick. Svarar inte på hans dumhet utan frågar igen. Hämtar du oss. Svaret jag får är. Att han inte bedriver taxiverksamhet för mig. Inte hört något från honom sedan dess.

2014-02-22
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Men han var ju inte intresserad av hur det gick när dom kom hem heller. Det frågar man ju efter ett rutinbesök hos tandläkaren.

2014-02-22
burtonmamma
burtonmamma

Låter ju jättekonstigt. Hur har ni det för övrigt? Vad har han emot sjukvården?

2014-02-21
solskensmamman
solskensmamman

Låter skrämmande allting du skriver!

2014-02-21
burtonmamma
burtonmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...