App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Visar svagare...

Jag testade mej igår eftermiddag och då visade det ett väldigt svagt streck. Tolkade det ändå som positivt, men ville dubbelkolla med morgonurin. Nu gjorde jag ett nytt och det visade ännu svagare. Såg ingenting alls förrän efter sju-åtta minuter och då var det så att det det bara gick att ana... Jag är ändå två dagar sen med mensen så jag tycker det borde visa starkare?! Har stickor från billigatester, kanske att dom e dåliga?

2014-02-21
Emeliek85
Emeliek85

Jo, det är väl egentligen bäst att vänta lite, men man blir ju så nyfiken;-)jag känner mej dock inte särskilt besviken, jag har tre ljuvliga barn och min yngsta är bara 6 månader så det är egentligen ingen brådska:-) men visst, när man testar positivt så blir man ju lite snopen när mensen kommer dagen efter...:-/

2014-02-21
Emeliek85
Emeliek85

Nu började det blöda, kanske ett tiiidigt missfall eller så visade det bara fel...? Jaja, bättre lycka bästa gång...:-/

2014-02-21
Emeliek85
Emeliek85

Tack för svar, ja det kanske jag ska göra... När jag blev gravid med min yngsta så testade jag med dessa tester på bim, och det visade också svagt så jag tror inte dom e lika känsliga. Det jag tycker är konstigt är att det visar svagt men ändå tydligt positivt en dag och sen knappt alls synligt dagen efter när jag dessutom testar på morgonen... Men får väl vänta eller köpa känsligare test:-)

2014-02-21
Emeliek85
Emeliek85

Jag har bara använt mig av clearblue och då har kan testat mig när mensen är beräknad och fått ett stark plus.

Men sen sägs det också att även svaga streck räknas. Jag hade köpt ett clerarblue test ist. Inte roligt att inte veta säkert. De finns ju även dem som visar ungefär hur långt du är gången och om du ej är gravid så står det ej gravid på den.

Lycka till!

Hoppas att det är ett plus!!

2014-02-21
Sandra550
Sandra550
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...