App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

:(

Har inte pratat med min pappa sedan han fick reda på att jag var gravid. (Då var jag i typ v.12) han blev arg på mig och min sambo och skällde ut oss. Han sa till mig att göra abort om jag fortfarande kunde :/ min son är snart tre månader och jag kan inte hjälpa att tänka på allt min pappa missar! Tycker det är så jobbigt. Jag skäms över att prata om detta för folk. Antagligen därför jag tar upp det här. Måste få skriva av mig :(

2014-02-20
elenor92
elenor92
Barn på 3 år och 8 månader

vad tråkigt.. jag hoppas han tar sitt förnuft till fånga att träffa sitt underbara barnbarn! annars är de han som förlorar mest

2014-02-21
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 13 månader

Han tyckte att jag inte skulle behålla för att jag inte har ett fast jobb. Sen är han inte förtjust i min sambo heller så det gör väl inte saken bättre. Mina syskon, mamma och farmor har vart på honom lite, men jag har inte haft någon kontakt med honom.

2014-02-21
elenor92
elenor92

oj va tråkigt och vilken korkad människa som inte kan låta dej fatta ditt egna beslut eller åtminstone acceptera att du inte gjort som han ville.
Har ni haft någon kontakt? Har du försökt kontakta honom? kanske du ska göra ett försök. skicka ett brev eller liknande och ge honom en chans till. envisa människor kan man behöva ge em knuff ibland även om man inte borde behöva ..

2014-02-21
osisen
osisen

Varför reagerade han på det sättet? Förstår att det kan kännas jobbigt.

2014-02-21
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...