App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid direkt efter utomkveds, utanförhavandeskap, x

Jag blev opererad för utomkved den 1 februari. Jag mår nu bra (under omständigheterna) och förra helgen (den 15-16 februari) kände jag inga problem fysiskt eller psykiskt för mys och gos med min man, tvärt om... Nu undrar jag om "hjälp, kan jag bli gravid direkt efter utanförhavandeskap?" Är det farligt? Är det någon som har varit med om det? Min läkare sa att vi skulle vänta en menstruation, men det försvann någonstans ur mitt medvetande.. Om kroppen känner sig redo, är den då det? eller kan det bli problem om jag blivit gravid? //Emelie

2014-02-20
e_walleans
e_walleans
Barn på 1 år och 10 månader

BIM kom och gick och jag tänkte att jag är verkligen gravid! Men inget plus på stickan och igår bim +2 började Jag blöda..

Känner inga kramper men bölder fortfarande. Känns jättetåkigt för jag kände ägglossningen och har kännt mig gravid fram tills igår..

skengravid big time!

Hur har det gått för er med blödning utan kramp vecka 4-5?

//Emelie

2014-03-02
e_walleans
e_walleans

Känner på mig på ett konstigt sätt att jag är med barn men jag har inte tagit test ännu utan ska vänta denna veckan ut..! spännande och läskigt på samma gång!

Tror jag hade ägglossning runt den 16 februari. Så i slutet av månaden vet jag "säkert".. Efter ett utanförhavandeskap är jag lite avvaktande med för mycket hopp.. lagom är bäst..

2014-02-23
e_walleans
e_walleans

Det är väldigt lätt att bli gravid efter utomk. Abort och missfall (generellt). Eftersom det var nyligen som du hade operationen så kan hormonerna på testet ge falskt utslag men jag är väldigt glad för Er skull. Anledningen till att de rekommenderar att vänta en mens är för att livmodern ska återhämta sig och därmed minska risken för missfall. Lycka till :) håller tummarna för er ! Det är iallafall inte farligt att du är gravid igen :)

2014-02-20
Tfarcher
Tfarcher
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...