App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

efter x, utomkved, utanförhavandeskap

Jag blev opererad för utomkved den 1 februari. Jag mår nu bra (under omständigheterna) och förra helgen (den 15-16 februari) kände jag inga problem fysiskt eller psykiskt för mys och gos med min man, tvärt om... Nu undrar jag om "hjälp, kan jag bli gravid direkt efter utanförhavandeskap?" Är det farligt? Är det någon som har varit med om det? Min läkare sa att vi skulle vänta en menstruation, men det försvann någonstans ur mitt medvetande.. Om kroppen känner sig redo, är den då det? eller kan det bli problem om jag blivit gravid? //Emelie

2014-02-20
e_walleans
e_walleans
Barn på 1 år och 9 månader

BIM kom och gick och jag tänkte att jag är verkligen gravid! Men inget plus på stickan och igår bim +2 började jag blöda..

Känner inga kramper men bölder fortfarande. Känns jättetåkigt för jag kände ägglossningen och har kännt mig gravid fram tills igår..

skengravid big time!

Hur har det gått för er med blödning utan kramp vecka 4-5?

//Emelie

2014-03-02
e_walleans
e_walleans

Efter den läsningen på den artikeln känns de nästan omöjligt att bli gravid:P haha de e helt fantastiskt vad en kropp kan göra.

2014-02-25
StinaC
StinaC

Sant att inte livmodern är inblandad. Det jag var mest rädd för är om jag inte läkt klart ännu. Läste för övrigt en jätteintressant artikel om hur livmoder förbereder sig för ägget och vad som händer när ägget fäster! http://fof.se/tidning/2007/5/har-faster-agget

Jag får helt enkelt avvakta och se vad som händer. Om allt "kommit igång" ordentligt efter operationen ska jag få min mens i slutet av februari.. Tack för svaret!

Någon som har mer erfarenheter?

2014-02-20
e_walleans
e_walleans

Läste en kommentar av en gynekolog på nån sida där hon skrev att redan på första ägglossningen efter missfall är livmodern redo, men har hört andra åsikter också. Frågan är om det där med att vänta en cykel har att göra med att det är lättare att datera om man har en mens att gå på. Sen vet jag inte hur det är med X, då är ju egentligen inte livmodern inblandad.

2014-02-20
SysterEmma
SysterEmma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...