App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Knipövningar

Någon som har tips hur man ska göra knipövningar ? Tycker det är lite svårt att veta hur man ska göra..

2014-02-20
Sandy904
Sandy904

Detta är verkligen så jävla svårt att knipa

2014-02-21
batgirl
batgirl

Det räcker med att knipa runt sitt finger (fingret i slidan) för att bekräfta om man gör rätt. Mannen känner inget såvida inte musklerna är i okej form.

2014-02-20
Tfarcher
Tfarcher

För att veta om man gör rätt kan man knipa runt sin man när man har sex. Så kan han berätta om det var rätt :) Är man osäker kan man också be sin barnmorska känna medan man kniper. Det gör de gärna vid typ efterkontrollen eller om man går dit nån annan gång.

2014-02-20
SysterEmma
SysterEmma

Knipa av kostråden är väldigt enkelt och mycket mycket effektivt ! Ni behöver inte göra något annat än det egentligen för att bygga upp muskulaturen. I början är det kanske svårt men ganska snart märks det att det går lättare :) sen kan ni avancera genom att knipa av strålen flera gånger under en kissning :) det är sååååå värt ut livskvalité och sexliv (du är inte slapp o får lättare och mer intensiv orgasm med tränade slidmuskler). Att knipa av strålen är ingen omöjlighet för någon, det är bara att göra rutin av det :)

2014-02-20
Tfarcher
Tfarcher

Knipkulor för man in i slidan och är de för tunga så trillar de ut (köp alltså lätta i början) det brukar stå på vilka som är lämpliga efter en förlossning :) sen är de där inne så länge du vill ha dem (dock om du går på toa kan de råka trilla ut av trycket... Så rekommenderar att ta ut dem vid toalettbesök). De jobbar av sig självt därinne så du behöver inte tänka på något. Har du dem för länge inne kan du få lite träningsvärk. Om de lättaste trillar ut så börja med att ha dem inne när du ligger ner o läser eller så. Sen när funvill ta ut dem slappnar du av inslidmuslulaturen, kanske sätter dig på huk o krystar ut dem eller hämtar dem med två fingrar :)

2014-02-20
Tfarcher
Tfarcher

Jag fick barn för snart 4 månader sen och har i ärlighetens namn inte gjort knipövningar dels för att jag glömmer och dels för att det känns som att de inte händer nått att jag vet inte vet vad jag gör. Känns som att jag borde göra det men hur använder man knipkulor? Och hur hjälper dom?

2014-02-20
batgirl
batgirl

Orgasm är alltid bra för knipmusklerna men det är ju jobbigt att få varje dag. Något jag kört som träning sen tonåren är att knipa av kisstrålen när jag kissar. Väldigt bra träning för både män och kvinnor. När jag fött barn återhämtade sig muskulaturen snabbt via det knepet samt att jag "knep" med slidmusklerna lite då och då när jag till exempel satt i soffan. När blödningarna är över efter förlossningen så kan man ju investera i geisha kulor eller ah knipkulor :) man har dem inne fem minuter i början om kan sen ha dem längre. Har testat det men var ingen utmaning för mina starka muskler. Väntar mitt andra barn nu o springer inte o kissar stup i kvarten för har bra muskulatur där nere :) så knip, den månaden efter förlossningen som det tog att bygga upp muskulaturen var hemsk, vill inte och aldrig kissa på mig bara för att jag nyser eller hostar. Fett värt att träna. Är du osäker på vart slidmusklerna är så stoppa in ett finger och knip runt det, fem korta knip och två långa kan fu börja med och sen trappa upp till tio knip och fem långa (man kan få orgasm när man gör detta pga anspänningen men det går vara en positiv bonus) när du har sex kan du knipa rytmiskt runt hans organ :) detta ökar njutningen rejält för Er båda :)

2014-02-20
Tfarcher
Tfarcher

Hur länge efter förlossning ska man göra dem?

2014-02-20
ElinorI
ElinorI

Hej!

Jag hade samma problem som dig, hittade sen den här sidan och tyckte dom förklarade jätte bra :)

 

http://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Behandlingar/Backenbottentraning/

2014-02-20
Fjanthalie
Fjanthalie
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...