App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur mår ni andra blivande junimammor? :)

Hej alla blivande junimammor (alla andra med som vill dela med sig såklart :) Hur mår ni ju? Hur känner ni inför förlossning mm? Själv är jag extremt trött, fastän jag tar järntabletter varannan dag. Mest på morgnarna, segt som f*n å gå upp. Och väldigt trött mitt på dagen och helt slut efter jobbet. Har varit ledig några dagar nu vilket är skönt, foglossning, eller ischias, har inte fått det bekräftat ännu. Värk främst i höger skinka som strålar ner i benet, ända ner till foten ibland, och värk i korsryggen. Och halsbränna ofta. Annars är det bra :) jag börjar dock redan bli nervös inför förlossningen. Såå mycket som kan hända. Och sen gör det ju ont med ;) dela gärna med er hur Ni har det och hur Ni mår. Kul och höra.

2014-02-19
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Jag bor i Märsta :)

2014-02-23
Inyourdream
Inyourdream

Hej

Väntar ju mitt andra barn 5 juni.

Har får carpal tunnel syndrom i händerna, Ischias å lätt foglossning. Som antagligen bara blir värre.

Trött nästan jämt, tar med mina järntabletter.

Ska ev få gå 4 april.... längtar :)

2014-02-23
_CM_
_CM_
Barn på 2 år och 9 månader

Em123 det här med rörelserna kan variera. Det Är samma för mig. Ibland är han jättebusig och sparkar väldigt mycket och hårt och nästa dag känns det knappt nåt, ibland inte ens om man puffar. Så länge du bara känner nåt stånkan det nog va att han vilar sig lite :) jag har varit medlem ett tag är 30 nu. :) det med sammandragningar vet jag inte vad jag ska svara. Jag märkte inte mycket av det faktiskt. Ja att bli mamma är så fantastiskt. Det går inte ens å beskriva. Speciellt känslan du får när de "slänger" upp din bebis på magen. Det är magiskt :)

2014-02-20
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Em123- hoppas förkyldningen snart släpper igen. Det när jobbigt nog som det är med trötthet och foglossning. Då känner du rättså exakt samma som jag inför förlossningen :/ jag är orolig att jag ska åka in försent jag med. Och även jag att det ska bli kejsarsnitt. Födde vanligt sist och även om det var mycket jobbigt vill jag göra det igen
Inyourdream- gör inte mig heller så mycket med foglossningen man vet ju varför och att man får något bra av det :) jobbigt dock med ditt blodtryck. Själv vet jag ej hur mitt ligger. Ska till bm imorn och hoppas att allt är bra. Har ju inte varit där på 12 v. Lycka till med ul. Håller tummarna för er. Det går säkert bra :)

2014-02-19
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 7 månader

Foglossning som blir värre, men det gör mig inget :) Sjukskriven pga högt blodtryck, mindre roligt! Nervös inför flödes-ul på tisdag nästa vecka. Lillasyster sparkar och verkar må bra :)

2014-02-19
Inyourdream
Inyourdream
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...