App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ooont, vad kan man göra?

Är extremt torr i underlivet utav alla hormoner som spökar, får små sprickor och sår utav att bara dutta med toapapper liksom, o det svider enormt! Sex har gått bra med massor utav glidmedel (blir våt, men det är utanför som problemet är, precis vid själva öppningen) men nu vågar jag inte ens tänka tanken på sex.. Tog upp detta med bm men hon sa att det var vanligt o att jag skulle smörja med vasselin, o ringa om det inte blev bättre, men det är omöjligt att få tag på henne.. Jag håller mig hellre än o går på toaletten, för de svider så när det kommer urin i såren.. Smörjningen känns bara skönt i nån minut :( nån som har tips eller har haft liknande? Har aldrig haft detta innan min graviditet..

2014-02-19
94omamma
94omamma

Canesten krämen kommer att svida utav hel** några dagar. Smörj på tre gånger om dagen i början, eller åtminstone morgon o absolut kväll så kommer du märka skillnad på några dagar. När jag förse på det så brann det i underlivet men smärtan är övergående på ett par minuter :)

2014-02-19
Tfarcher
Tfarcher

Hej! Det låter som en rejäl svampinfektion ! Gå till Apoteket i köp canesten med tre tabletter plus kräm så får du bukt på eländet på en vecka. Drick o ät surt så förebygger du återfall. Tro mig, känner igen det där har haft tre omgångar svampinfektion nu under graviditeten och haft det precis som du (dock senaste gången hävde jag det tidigt) skumt att din barnmorska inte sagt att det kan vara det. Canesten är receptfritt och man kan inte felbehandla så testa du :)

2014-02-19
Tfarcher
Tfarcher

På hälsokosten finns en olja som heter johannesolja...den är otroligt läkande och bra mot sår/röda underliv, rumpor, snoppar... Lite kletigt att få på men lenande.

2014-02-19
Suzz78
Suzz78

Funderade på svamp jag också men har aldrig haft det, o min bm uteslöt det.. Tack! Ska smörja med xylocain, så att jag kanske kan njuta utav att Kika i affärer med min mor sen.. :) slippa svedan som finns hela tiden....

2014-02-19
94omamma
94omamma

Du kan absolut använda xylocain, det har jag fått på recept för att använda nertill.

2014-02-19
Leiijha
Leiijha
Barn på 3 år och 5 månader

Xylocain är toppen! Det funkade i alla fall för mig. Det svider lite när man lägger på det, men det går att kissa sen. Det är värt ett försök. Hoppas de blir bättre.

2014-02-19
Mintpuss
Mintpuss

Sover naken och går i gubbens stoora luftiga kallingar när jag är hemma, försöker även att använda enbart bomullstrosor nu när det är såhär. Ska man våga smörja med xylocain?

2014-02-19
94omamma
94omamma

Har tvättolja och lactacydtvål och tvättar försiktigt med, o smörjer som en tok. Men det funkar inte :( det gör ju så himla ont!!

2014-02-19
94omamma
94omamma

Finns bedövande salva för underlivet, jag fick det på recept efter fl. Så prata med din bm. Lufta mkt, ta på dog en kjol när du är hemma och strunta i trosorna.

2014-02-19
emcb
emcb

Ja min bm rekommenderade vitt skyddande vasselin som säljs på Apoteket i tub, det använder vi mkt på jobbet när någon är torr i ljumskar osv, den ska va väldigt bra och ska användas till underliv osv tydligen, den gula burken är ju värdelös... Men denna ska va bra, MEN den hjälper inte mig iaf :(

2014-02-19
94omamma
94omamma

Har haft babyolja i mängder, vitt skyddande vasselin, zinksalva och inget utav de hjälper :( ska svänga förbi Apoteket idag om jag hinner.. Har sån där xylocain hemma (lokalbedövande salva) men de vågar jag inte smörja med där nere..

2014-02-19
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...