App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Barnvakt, när?

Jag undrar när ni har haft barnvakt över natten för första gången? Min sambo fyller år snart och jag tänkte överraska med en övernattning på hotell. Tänkte då på när vi ska åka. I juli blir min son ca 9 mån är det för tidigt att lämna bort över en natt då?

2014-02-19
Rusty2000
Rusty2000
Barn på 1 år och 11 månader

3 mån :)

2014-02-21
lisessa
lisessa

Min son var sex månader när morfar ville ha honom en hel natt. Så vi gick på julfest och längtade som in i ....

2014-02-20
malinskamailn
malinskamailn

Vår dotter var nog 4 mån första gången.. Fast de var väldigt oplanerat... Hon Sov så gott hos min moster så jag körde hem utan henne.. Hon har alltid sovit bra om nätterna desutom och van med min moster!

2014-02-19
Linz
Linz
Barn på 2 år och 7 månader

Vår son sov borta väldigt tidigt. Han var nog bara 3 månader. Sedan dess har han sovit borta ett par gånger till. Vi har BARA gott att säga om att lämna bort tidigt. Han har på så sätt vant sig vid att vara trygg med andra människor (okej han har varit hos mamma varje gång) och vi har fått ladda våra batterier. Ni får tycka att jag är hemsk nu men helt ärligt så är jag jätte glad över att vi känner oss så trygga med att ha honom sovandes hos min mamma. Det har bara varit en natt i taget och det har ALDRIG varit några problem. Vem som helst får hålla i honom, vem som helst kan natta honom, ja göra allt som jag gör. Han är ett tryggt barn som inte lidit för 5 öre att vara borta. Så länge du känner dig trygg med att ha honom sovandes borta så kommer det gå jätte bra! Kommer säkert vara värst för dig ;)

2014-02-19
Josephineback
Josephineback

14 månader var dottern då hon passades under natten för första gången. Vi har alltid haft barnvakterna hemma hos oss, då det passat oss bäst och varit smidigast då allt redan finns tillgängligt och det mesta då är bekant för barnet. Men då har vi ju heller aldrig ex varit ute och ätit för att sedan gå hem och ha den tiden utan barn också.

2014-02-19
ChildofJune
ChildofJune

Hmm svårt att veta hur han kommer vara då. Man får kanske vara lite öppen med att det kanske inte kommer funka. Och isåfall ställa in. Är ju inte hela världen.

2014-02-19
Rusty2000
Rusty2000

Om ni ska åka bort är mitt råd att barnvakten sover över hemma hos er med barnet. Då är miljön trygg för barnet. Välj en barnvakt som barnet träffar ofta (1gång/vecka) och som kan barnets rutiner. Ju mer som är sig likt när ni är borta desto bättre. Mitt första barn var över året när han hade barnvakt hemma över en natt, andra barnet är nu tre år och har aldrig haft barnvakt över natt. Han är helt enkelt inte redo så då får det vänta.

2014-02-19
emcb
emcb

helt å håret upp till dej att känna efter. .
sonen lämnade vi redan runt halvåret. . Gick kanon medan dottern var närmare 1,5 men de var två helt olika barn med helt olika behov.
sonen var trygg hos alla och var alltid nöjd sov hela nätter osv medan dotter var orimligt otrygg hos så himla många sov som en kratta på natten och var helt enkelt mycket mer krånglig :-)

2014-02-19
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...