App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

magsjukan... känns så jävla hopplöst :-(

för en vecka sen insjuknadr dottern.. 60h efter hennes sista symptom insjuknade sonen sen ja å mannen.. nu ska vi tillbaka till skola å dagis i morgon om allt går som det ska. MEN jag känner mej föga förhoppningsfull eftersom det fortfarande går.kräksjuka på dagis å även i skolan antar jag.. men man kan ju inte stanna hemma bara för att skydda sej men det e en sån jävla evighetssjukdom. förra året hade vi det i 1,5 månad med bara en veckas uppehåll som mest mellan insjukningarna. pallar inte en sån period till å i år jobbar ja ju dessutom. Har varit borta över en vecka nu vilket känns piss då jag ändå är behövd trots allt. mannen har varit hemma denna veckan med oss eftersom han själv åxå blev sjuk tillslut. han isolerade ju sig från oss andra för att han skulle kunna jobba men det gick ju inte hela vägen tyvärr. Vi har sanerat hela hemmet tvättat allt skurat å kokat tandborstar å nappar å allt vi kan komma på. bytt lakan osv. usch det e inte mycket som stressar upp mej så mycket som kräksjuka alltså. Jag kan inte minnas att det var så jävla vanligt när jag var lite. Vi var inte sjuka varje år å framför allt minns jag inte att det var så smittsamt. hat viruset muterat å blivit värre? ???? mamma kan heller inte minnas att det vart såhär. .

2014-02-19
osisen
osisen

Svälja tio vitpepparkorn om dagen ska kunna hjälpa...

2014-02-19
Tfarcher
Tfarcher

Håller med om att det måste bli värre. Dels de olika magsjukdomarna som går och den hemska vinterkräksjukan. Kommer inte ihåg att det var så förr... Stackars er hoppas ni kryar på er fort!

2014-02-19
emcb
emcb

sen har ja läst att man kan bära på smittan i två veckor efteråt utan symptom och är det så så förstår man ju att man aldrig kan bli helt säket heller..
sicken jävla skiiiiiiiitsjukdom rätt ut sagt!

2014-02-19
osisen
osisen

den här ggn spydde dottern två ggr sonen 3 ggr jag 1 gång och mannen inte alls men han blev dålig i magen istället. Det blev jag också men inte barnen.
däremot blir dottern känslig mot mjölkprodukter efteråt. . Tror vi i iaf för hon kan bajsa löst i veckor efteråt. blir bättre om vi undviker laktos. . men hon har ju inte diarrér utan hon bajsar 1-2 ggrv per dag som vanlig men löst. Ibland hårt men mest löst. Vilket gör att vi alltid måste stanna hemma ännu längre bara för att vara riktigt säkra.
Se har hon ju problem med magen som det är. . På glutenutredning så allt med hennes mage e så svårtytt.. att hon e känslig har vi ju konstaterat både som föräldrar personal på förskola och läkare. .
jaja. .
man gör ju sitt bästa och jag skulle aldrig medvetet skicka iväg barnen med smitta det känns så himla självklart och jag förstår inte att alla inte tänker likadant.

2014-02-19
osisen
osisen

Ja vi e otroligt noga med att hålla hemma dem tills vi e säkra på att det är över å åker inte till affären mer än i nödfall.. å de som e sjuk får ju naturligtvis stanna hemma.
Men i lördags tex har vi gäster här hade ju inte haft magsjuke symtom på 60h + men ändå blev ju sonen sjuk den natten efter och vi fick ringa å berätta dagen efter :-( har dock inte hört att de blivit sjuka så det vart ju skönt! Och de visste ju om hur läget såg ut när de valde att komma också. . men man får ju ändå dåligt samvete. . man vill ju inte att någon ska råka ut för detta!

7 barn måste vara en mardröm med magsjuka ! Jag tycket det är en pers med två. .

2014-02-19
osisen
osisen

fast eftersom det till störst del är luftburet så hjälper ju handsprit egentligen inte så mycket.. men visst användet vi det.. rengör allt noggrannt för att iaf minimera smittapridningen till enbart luften. vädrar ofta osv..
läste nånstans att oregano skulle hjälpa åxå men vet inte.. å förstår inte heller varför peppar skulle hjälpa mot ett virus :O
men det är kanske värt å prova.. nu e det ju iofs i 100% av falllen barnen som blivit sjuka först här å jag tror inte de mår så bra av å äta pepparkorn.
känner flera vuxna som aldrig haft vinterkräkis och innan förra året hade vi inte haft det på många år.. det var nog när ja va typ 17-18 nåt tror jag (blir 30 iår).. men nu helt plötsligt så får vi det om å om igen.. :'(:'(:'(:'(
frustration är vad jag känner.. blääää

2014-02-19
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...