App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Just nu vill jag bara bort, va fan ska man göra?

Alltså jag blir tokig, hysterisk jag har panik.. Jag hatar att behöva känna såhär, jag betalar allt här hemma, för sambons lön går till enbart hans kostnader som telefonräkningar (många) bilarna, tidigare lån osv, alltså såna extremt höga räkningar som måste betalas. Han har inga pengar kvar efter sina räkningar trots att han får ut en normal lön. Jag får därför betala, halva huset (det är klart jag ska det, för de delar vi på) betalar all mat till både oss och vår hund och två katter, jag betalar alla försäkringar, på våra två bilar, på huset och på hunden, jag betalar ved när det behövs köpas, jag betalar hela elräkningen och vatten, sophämtning, samt även saker till honom som han vill ha. Ja jag betalar verkligen allt förutom halva delen utav huslånet, just ja jag betalar även all bensin som går åt.. MEN ändå är det JAG som betalar minst enligt honom???! Jag är inte ens involverad i hans tidigare lån och i HANS egna räkningar, det är inte mitt fel att han har så mkt räkningar för det är sånt han har dragit på sig 'innan mig'. Men nu är jag så jävla förbannad på att jag får betala så jävla mycket men endå få skit för att 'du betalar inte lika mkt som mig' det är världens bråk här hemma ikväll, jag orkar inte med detta bråk och strul med ekonomin längre, jag funderar seriöst på att flytta!! Jag känner mig utnyttjad, och värdelös inför honom när han bara gnäller och trycker ner mig.. Jag går in i väggen snart, och nu är jag sjukskriven också..... Jävla skitdag, just nu känns allt åt helvete. Jag tror att jag klarar mig bättre ensam men jag älskar honom för mkt för att lämna honom :( har försökt med alla möjliga lösningar, men det finns fan inget att göra mer än att jag får betala ALLT... Samt få skit utav honom :( kvittar hur mkt man än gör för honom tydligen....

2014-02-18
94omamma
94omamma

Vill inflika med att vi klarar alla kostnader och lever gott, och inför mammaledigheten har jag en buffert undansparad för att inte hamna i 'skiten'. Så jag är inte orolig över att vi står här utan pengar.. Utan PROBLEMET ÄR ALLT BRÅK OCH TJAFS OM ATT 'JAG' TYDLIGEN INTE BETALAR NOG MYCKET ÄVEN FAST ATT JAG FÅR BETALA ALLA GEMENSAMMA KOSTNADER SJÄLV... Jag kan utan problem betala allt, men jag vill INTE höra något bråk om det, eftersom att det är han som igentligen betalar minst eftersom att han bara betalar sina räkningar. Han förstår inte hur mkt jag faktiskt betalar. Så vill få honom att FATTA att jag inte alls betalar så lite som han tror, han tror tydligen att mat, försäkringar osv inte kostar något...

2014-02-18
94omamma
94omamma

Ja det är inget jag sticker under stolen med.. Vi har det jävligt bra förutom detta tjafs om ekonomi.. Synd att en sån sak ska få förstöra så mkt. Men jag orkar snart inte mer. Det har vart såhär ett bra tag, och jag hittade en bra lösning sist, men det funkar inte längre iaf. Jag har fått insyn i hans del utav ekonomin men det tär på mig att han anser att jag är den som är 'boven' när man gör så jävla mkt för hans skull. Jag måste hitta nått nytt sätt, för jag vill leva ihop med denna mannen, jag har aldrig haft något såhär bra, (förutom hans ekonomiproblem/svårigheter). Men nu senaste tiden har det vart väl mkt tjafs om detta.. Det kommer och går. Vissa månader är det inga problem alls men sen så kommer det månader som jag bara vill be honom dra åt helvete. Innerst inne så skäms han ju över sig själv det har han sagt, det är väll därför han skyller på mig som ett sätt att försvara sig själv. Det finns igentligen inget ont i denna man! Men allt blir så fel helt enkelt.

2014-02-18
94omamma
94omamma

Ni kanske borde ha ett gemensamt konto dit pengar till räkningar går. Lägg samma summa båda två så blir det inga konstigheter. Ni vet ju på ett ungefär hur mycket som går åt till räkningar och lägg på lite extra, gör ju inget om det skapas en buffert på räkningskontot för oväntade räkningar

2014-02-18
Sunsweet
Sunsweet

Har läst några trådar nu och helt ärligt verkar du något naiv när det komet till synen på erat förhållande. Du borde inte acceptera Hur du bli behandlad och du bör absolut ssäga ifrån. När du väl blir mammaledig sen får du tänka att du kommer leva på halva din lön iä ungefär. Kommer det funka med allt om du måste betala så mycket.
Du absolut inte betala något av hans gamla grejer. Det borde han förstå. Det e helt orimligt att du ska betala lika mycket som honom om han dragit på sig massa skit.
jag tror att du skulle klara dej bättre sjäöv men om det inte är ett alternativt så måste ni lösa eran ekonomi annars kommer ni förlora hur ni än gör.. kommer liksom bara dra ut på det oundvikliga!

2014-02-18
osisen
osisen

det verkar inte som att ni har ett fungerande förhållande. . jag läser flera trådar från dig som tyder på det.. och jag håller med föregående att du får visa att du menar allvar.

2014-02-18
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 3 månader

Ska dra ut kontoutdrag för en hel månad om jag orkar stå ut till slutet av månaden

2014-02-18
94omamma
94omamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...