App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Missed ab?

Var på tidigt ul idag och blev inte särskilt mycket klokare. Enligt mina beräkningar är jag i 9+3, men ultraljudet visade ett foster i 6+1, utan synlig hjärtaktivitet. Antingen pga att det i v 6 är för tidigt att se hjärtat eller för att bebis helt enkelt dött för tre veckor sen. Bm rekommenderade att jag väntar två veckor och gör ul på gyn. Det som talar för att det är en liten där ändå är att även hinnsäcken kunde mätas till samma vecka. Tydligen hade hinnsäcken kunnat vara 9 veckor stor, och då hade man ju vetat att det var missed ab. Nu ska man gå runt och oroa sig och vänta i två veckor till för att få veta. Jag som tycker tiden går oändligt långsamt ändå, och så är man backad 3 veckor för att sen kanske få veta att det inte är nån där. Nån som varit med om liknande?

2014-02-18
SysterEmma
SysterEmma

Sent igår kväll kom det ut en rejäl klump. Hoppas det betyder att allt är ute. Oerhört skönt i så fall. Nu ska jag värma på vetekudden och somna om.

2014-02-20
SysterEmma
SysterEmma

Ver inte om bebis förstod piken med ultraljudet, att det är lönlöst att ligga där om man inte tänker bli nåt, för sen i natt på jobbet har jag haft kraftig mensvärk till och från och började småblöda lite. Det var lugnt idag när jag har sovit, men sen jag vaknade vid 15 har det börjat igen. Småblödningarna har gått över till mer slem. Är det foster och hinnor som kommer, eller är det nåt annat? Hoppas så att allt ska komma ut på egen hand så jag varken behöver cytotec eller skrapning. Vill ju bara komma igång igen och bli gravid så snart som möjligt. Tvivlar i alla fall starkt på att jag skulle vara feldaterad tre veckor, även om jag föredragit det framför missfall.

2014-02-19
SysterEmma
SysterEmma

Tack :)

2014-02-18
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Jasie- jag tog förra provet för ca 2 månader sen. Och ska dit den 25 igen för att se att det inte blivit värre. Jag hade grad 3 på det ytliga och grad 2 på det längre in. De sa till mig att man brukar vilja följa det så att det inte blir värre under graviditeten och sen göra en konisiering när jag fött. Vet inte mycket om det har inte fått någon info alls :( och inte så kul att de ska knipsa i en när man e gravid, även om det bara e lite.

2014-02-18
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Kroppen är gravid ändå. Min BM var övertygad om att det levde eftersom livmodern växte som den skulle.

2014-02-18
solskensmamman
solskensmamman

Vad jobbigt och vänta, vet hur det är :( jag går på täta cellprovskontroller under min graviditet eftersom jag hade grad 2. Å det är lika jobbigt å vänta på svaren varje gång. ;( jag Hoppas verkligen att där är en frisk liten bebis i din mage, och håller tummarna för dig.

2014-02-18
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Hur länge hade ni symtom? Jag har fortfarande lika ömma bröst som tidigare (ibland mer) och mensmol någon gång ibland. Förra veckan började jag bli mer kissnödig och i helgen kom yrsel. Konstigt om man skulle få nya symtom efter ma...

2014-02-18
SysterEmma
SysterEmma

Ja. Och det var ma. Hemskt att hå och vänta. Vår var v 14 plus några dagar och storleken var v9 och några dagar.

2014-02-18
solskensmamman
solskensmamman

Jobbigt att vänta om det är missfall. Då vill man ju liksom bara få det överstökat och börja om igen.

2014-02-18
SysterEmma
SysterEmma

Oj usch vilken jobbig sits,,hoppas det finns en liten en där o allt ser bra ut :)

2014-02-18
NadineW
NadineW
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...