App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sex när man är gravid

Har ni mindre sex när ni är gravida? Min man vill inte alls lika ofta. Han tycker det känns konstigt när jag e gravid. Visst det blir ju lite klumpigt men ;) han e rädd att man ska skada barnet. Bara tänkte höra hur ni resonerar. E nämligen mycket mer sugen än annars, konstigt kanske pga hormonerna. Fler som e de.?

2014-02-17
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Linamaria5- tack för ditt svar :) är ungefär samma här, det är Jag som e kåt Hela tiden.nu när jag e gravid.Så de e lite jobbigt. Å nu måste vi hålla upp 2 veckor pga mitt cellprov, å innan dess så v se nog 2-3 veckor sedan. Så det blir ett långt hopp :) Vi har jättebra sex så klart man längtar ;)

2014-03-01
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Vi har legat oförändrat genom alla graviditeter, möjligen en smula mindre första graviditeten... Men periodvis mycket mer, då min lust ökat och minskat med hormoner och div besvär.
Men i det stora hela har ingenting förändrats, men det efter att vi provat oss fram och blivit mer säkra och medvetna om gravidkroppen :)

2014-03-01
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

På något vis har det alltid varig jag som är den som vill ha mest sex i vårt förhållande. Mannen är mer för att gosa... Me vi har alltid haft regelbundet sex, 1-2 ggr per vecka ( jag skulle kunna ha varje dag) sen jag blev gravid så är det ungefär som innan. I början mådde jag dåligt så då fanns det ingen lust. Men från v 11 så var min sexlust tillbaka. Han var lite nojig när magen började synas. Nu är jag i v 25 och var har haft typ varannan vecka, för lite för min smak! Han säger han är stressad och har mkt att förbereda o tänka nu innan vår första bebis kommer. Jag har försökt att förklara att vi måste passa på nu! Suck ibland frustrerande när jag är den sön alltid går omkring och är kåt. Han är så tjejig..,tycker att när vi väl har sex är deg så fint då då behöver vi inte ha så ofta! O visst jag håller med när vi väl har sex är det nr? Inte för att han alltid klarar av att ge mig orgasm men intimiteten är underbar och nu när jag är gravid känns det ännu neg intimt. Men det jag tyckt varig jobbig är att jag varit mer gasig i magen och ska jag slappna av helt hög att fr hän och få en orgasm så är jag rädd att jag ska fisa. Trots att vi varig tillsammans i 10 år känns inte det så sexig att fisa när man har sex! Ja blev ett långt utlägg...

2014-03-01
linamaria5
linamaria5

Vi hade väldigt lite sex under graviditeten för jag var inte alls sugen :-( sambon klagade aldrig men jag tror att vi båda tyckte det var riktigt tråkigt!

2014-02-26
AnnaA86
AnnaA86

Har han följt med till mvc? Ta upp det där ta upp det som om du är orolig. Kanske han blir mindre orolig då när han hör att det inte skadar beben :)

2014-02-17
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 9 månader

Vi har sex ca 5 ggr per vecka. Dock börjar det bli svårt att hitta en bra ställning nu, för gör ont i magen o den är i vägen! Jobbigt för sugen är jag hela tiden ;)

2014-02-17
Suzz78
Suzz78

Skönt att fler har det likadant :) min mage e väldigt stor redan så förtstår ju han på ett sätt. Vi får väl ta igen de sen ;)

2014-02-17
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Det var en period när mannen tyckte det kändes konstigt att ha sex. Han tyckte att det kändes konstigt att ha sex med mig när jag bar hans barn, han tänkte på mig lite som en madonna :) Sött tyckte jag men det gick över när han vande sig vid den runda magen.

2014-02-17
emcb
emcb

här är de ont om de också. i börjar av grav så va de ingen skillnad men nu när jag är i v37 så tycker han de e obehagligt ..så en gång i veckan knappt har de blivit haha

2014-02-17
PetraB
PetraB

Med dottern var jag inte alls sugen.. Blev väl mest sex för sambons skull.. Men med nr 2 så var jag som en sexgalning.. De var så jag fick tjata ;) nu är de mer stabilt.. :)

2014-02-17
Linz
Linz
Barn på 2 år och 7 månader

Då verkar det vara vanlig då. Typiskt att man ska ha Mer lust bara ;)

2014-02-17
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 9 månader

Vad skönt att höra att det finns andra som har det som jag... ;) Vi hade sex som vanligt under de första veckorna, men sen blev mannen mer försiktig och ville mindre. Tyvärr har han svårt att sätta ord på anledningarna. Och tyvärr så har min sexlust ökat markant den sista månaden, men det finns ju som tur är andra "sätt" att ha sex på... ;) (något som även mannen uppskattar!)

2014-02-17
cajzzza
cajzzza

Bara vecka 10, men än så länge ingen skillnad. Jag har nog mer lust nu än tidigare och kommer mycket lättare. Hoppas det fortsätter så här :) Tror inte min man är så kinkig och nojig över att skada barnet eller så.

2014-02-17
SysterEmma
SysterEmma

Jag hade lust men inte mannen. Blev väl en gång i månaden om vi hade tur! Det sista hade vi dock ganska mycket eftersom vi provade att få igång förlossningen.. Men det var mest besvärligt och mannen var så försiktig, ville liksom inte ända in med snoppen så att säga ;) haha. Så blev mest halvdant och kunde kvitta! :P Han var rädd att skada bebis och sen låg han långt ner också.

2014-02-17
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...