App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Barnvagn

Hejsan! Vi blir föräldrar till vårt första barn i juni! Jag som redan har beslutsångest över allt har nu börjat kolla barnvagnar. Så himla kul och så himla svårt! :) Alla har alltid sagt att barnvagnar är så dyrt och att det går lika bra med beg. vagn. Är i valet och kvalet mellan att köpa en kombivagn, alt. sittvagn med mjuklift istället då man endast använder liggdelen ca 6 månader enligt många? Har snöat in mig på Emmaljunga men har inte varit och testat dem fullt ut ännu. När jag kollar priser för nya vagnar så tycker jag inte att det skiljer så mkt från kombivagn/ sittvagn med lift osv. i slutändan.   Är nyfiken på om det är någon som har Emmaljungas white/vanilla letherette? Vet redan att det är opraktiskt med vitt osv., men har läst en del att de är lättare att hålla rena då det

2014-02-17
pregnantme
pregnantme

Supertack för alla era kommentarer!! Är just nu mer rådvill än innan känns det som. Var och kollade i lördags och kom äntligen fram till en Super Nitro men nu efter någon dag och jag läst recensioner om de punkteringsfria däcken så blir jag orolig då de blir förstörda lätt samt skakigt för förare och bebis!!?? Att lufthjul är bättre i svikt samt framkomlighet. Var även väldigt glad över de stora svängarna hjulen som många säger är mindre bra då de blir svajiga trots att man kan låsa dem. Vi bor där det mestadels är asfalterat och plogat men självklart är vägarna inte helt jämna och i dessa tider så ligger det ju massa med grus på alla vägar! Detta som skulle bli en kul grej blev plötsligt jobbigt och lätt ångestladdat! :(

2014-02-23
pregnantme
pregnantme

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2014-02-23
pregnantme
pregnantme

Tako jumper de bästa :))

2014-02-18
Miry88
Miry88

Jag har mondial duo edge, white leatherette. Den är superlätt att hålla ren med våtservetter, på 5 månader har jag bara haft en liten fläck jag behövt torka bort då smuts inte fäster så lätt på den.

Jag har som sagt liggkorg och hade inte velat vara utan den

2014-02-17
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2014-02-17
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

jag kan säga såhär.. ja ville absolut ha fyra fasta däck med första.. oj va ja ångrade det sen.. ska man inte ut å gå i skogen så e det sååååå mycket bättre med svängbara! men de finns olika modeller, 4hjulig föredrar jag med ganska stora hjul fram men ändå svängbara. pyttesmå suger i snön även om de är spärrade!
sen kände ja med våran första vagn att den var alldlea för stor! :-( nu använde vi ju den ändå men nej den var för stor å klumpig. idag hade ja valt en annan modell ev köpt en begagnad atpr vagn för första tiden å sen när barnen kan ha aittdel köpa en mindre variant.
mitt första barn åkte jättemycket vagn å långe.. min minsta åker nästan aldrig vagn så efter 8 månader bytte vi från den stora med liggdel till en emmaljungas sittvagn scooter.. fick den av en kompis å den e kanon verkligen förutom att den saknar svängbara hjul fram! :-( men i allt annat e den outstanding! så ja skulle om ja inte fått denna ha köpt mej en scooter s.
nu e det inte alla som vill vända sina barn så tidigt som vid 8-9 månader men ja gjorde det då den inte gick å ha mot mej och juat därför hade ja liggdelen såpass lämge. hon fick sitta i liggdelen med sele på men då satt hon emot mej.
hur som helst med facit i hand hade ja först skaffat fram en stor rejäl babyvagn å sen bytt till en emmaljunga scooter s om ja skule gjort om det idag :-)

2014-02-17
osisen
osisen

Vi kommer köpa en Brio Go 14. Då får man även med sig stora framhjul som går att låsa om det är kaosväder. Men den ska fungera kanoners att köra i terräng utan att byta dom hjul också. 

:)

2014-02-17
jtarnan
jtarnan

Min väninna hade i vit läder :) hon prisa yes som fläckdödare och den såg fin ut :) dock så hade hon bara korgen och inte sittdelen.

2014-02-17
tezzlann
tezzlann
Barn på 1 år och 6 månader

Har City Cross i läder, fast brunt. Vi är jättenöjda

2014-02-17
gamo
gamo

vi har emmljunga citycross å e jättenöjda :)

2014-02-17
kottekattis
kottekattis
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...