App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Amningskudde

Skulle vilja ha tips på bra amningskuddar. Vill gärna ha en kudde som man kan använda till mer än amning. Alltså kanske nåt man kan ha i sängen när magen börjar bli större och man har svårt att ligga bekvämt. Så kanske en som inte är böjd? Eller är de mycket bättre?

2014-02-16
SysterEmma
SysterEmma

jag köpte en strlk l från doomoo. svindyr eg men inte på tradera :) den är underbar! perfekt ryggstöd under grav och under ungen när hon ammar. har den även som babynest i sängen. perfekt! hon kan sova på den i min famn utan att jag blir orörlig och kan bära iväg henne på den.

2014-02-24
emeluttet
emeluttet

Jag fick en i present från NG Baby. Jag är så nöjd med den! Använde den flitigt iaf de första 6 månaderna. Tyckte de var jätteskönt att ha den runt mig när jag ammade, särskilt på natten. De är ganska hårda i början men de blir mjukare ju mer kudden används.

2014-02-18
Josefine S
Josefine S

Kom just på att min svärmor har sytt amningskuddar :) Kanske bästa alternativet. Billigt och så får man det man vill ha :)

2014-02-17
SysterEmma
SysterEmma

Jag köpte en såndär böjd sak. Användes flitigt under grav. Men inte en enda gång till amning.. Tycker att den är alldeles för hård och glider iväg.

2014-02-17
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 9 månader

Köpte min på en loppis, tjejen som sålde den hade fått flera i present så denna hade blivit liggande å nu ville hon bli av med den. Jag fick aldrig riktigt till det med den å amning, till en början blev det fel då lillan låg i skena å sen tyckte jag hon hånade fel. Men den användes i soffan med en tunn vanlig kudde i som dottern låg i då hon vägrade babysittern å ville va med oss. Sen va den bra som stöd då dottern övade sig å sitta själv :)

2014-02-17
ica_86
ica_86

Jag köpte också en amningskudde på gekås för typ 99 kr. bästa köpet ever. Sov med den i säkert 12 veckor innan lilleman kom. Använde den hela tiden när jag ammade, min rygg hade aldrig fixat det annars, det blev riktigt avslappnat behövde inte sitta o hålla o spänna armar o axlar:-) använder kudden fortfarande men har den i lillemans säng då han fortfarande gillar att ligga trångt då han tycker sängen blir så stor annars! Jag tror inte att jag hade klarat mig utan den:-)

2014-02-17
Johanna
Johanna

Jag köpte en som jag skulle använda vid amning... Vilket jag inte gjort hittills. Men den är suverän att ha tex i soffan som bebisen får ligga i. Då kommer den upp lite och är med mer, den är också suverän som sittstöd när den tiden kommer. :) helt klart värt att köpa!

2014-02-16
Annabus
Annabus

De från färg och form, är det de som är smalare i ena änden? Tycker de ser väldigt sköna ut. Vet att man klarar sig bra utan amningskudde, men tror att jag behöver stödet under armarna för att inte förstöra nacke och axlar. Självklart kan man bulla upp med vanliga kuddar, men då går det ju snabbare med amningskudde. Kanske köper man en som bara blir liggande, men svårt att veta när man aldrig ammat förut.

2014-02-16
SysterEmma
SysterEmma

Köpte sån där lång gravidkudde att ha i sängen. Va jätteskön :) MEN, används inte då jag får fullkomligt fnatt på frigolitkulorna som prassla och lät hela natten :( Så här blir det vanlig kudde och täcke ;) Angående amningskudde så kan du använda de hårdare till bebis när denne ska lära sig sitta :)

2014-02-16
Lillann82
Lillann82

Hej!

Jag använde ingen under tiden jag var gravid utan tog ett täcke och rullade ihop funkade lika bra. Men nu när jag ammar anbvänder jag en kudde från färg och form. Den fungerar kanon och den är tillräckligt stoppad så den håller sin form. Nu är min son 5 månader och den funkar jättebra till honom som stöd för att träna på att sitta. Ett tips köp den genom internet mycket billigare än i barnaffärerna=)

Lycka till!

/ Nina

2014-02-16
nina_stina
nina_stina
Gravid i vecka 24
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...