App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Minskade fosterrörelser

Hej jag är i vecka 24 (23+2) och är orolig för sedan igår har mina fosterrörelser minskat mycket, känner knappt något. Jag och min man hade mys igår och använde en intimkräm. Efteråt såg jag på paketet att de sa att gravida kvinnor inte skulle använda den.,, jag vet inte varför och känner mig jättedum! Sen vet jag inte om bebisen kom lite ikläm.. Jag är ju inte jättestor än men ändå.,, vad tycker någon att jag ska göra? Kontakta min barnmorska och förklara?

2014-02-16
linamaria5
linamaria5

Drick iskallt vatten, buffa på magen och lägg dig på sidan.. Ring in om du är orolig! Men oftast så kan de va som så att bebben lagt sig med benen in mot din ryggrad så att du därför inte känner sparkarna lika mkt (så va det för mig, bebisen har ju fortfarande plats att röra på sig) men självklart så tkr jag att du ska ringa in om du är orolig, de tar sånt på allvar och du kan slappna av igen.. :) jag har vart inne två gånger pga minskade rörelser. Lycka till! :)

2014-02-16
94omamma
94omamma

Ok tack för svar, ska testa med kallt vatten ;)

2014-02-16
linamaria5
linamaria5

Jag var också orolig för ett par dagar sen. Kände väldigt lite rörelser i ett par dagar och funderade på å kontakta bm. Men sen kom han igång igen och sparkade hårdare än nånsin :) tror inte det är nån fara men kolla om du e orolig

2014-02-16
Cissan25
Cissan25
Barn på 2 år och 1 månader

Ring in!

2014-02-16
Sunsweet
Sunsweet

Tycker alltid man ska prata med sin barnmorska om man är orolig. Eller ringa förlossningen. Vill du få en reaktion hos barnet så svep ett glas iskallt vatten.

2014-02-16
SysterEmma
SysterEmma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...