App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

hjälp...är det här normalt att man beter sig så här?

är det normalt att man glömmer bort sina fruar när de är gravida och tänker bara på sin ofödda barn som finns i magen? Grejen är så här att min man glömmer bort att fråga mig hur jag mår stället frågar han om hans ofödda barn Hela tiden när han är på jobbet eller om jag är på jobbet så ringer han eller smsar och säger hur mår min barn i magen..... rör sig min barn idag ......på nätterna lägger han sin höra i min mage och lyssnar på barnen. ...... är det här normalt eller är bara jag som avundsjuk att jag inte får nån uppmärksamhet?

2014-02-16
sweety 2014
sweety 2014

Japp fullt normalt faktiskt! Jag brukade säga 'jag mår också bra' när han frågade hur det var med magen. Efter ett par ggr kom han på sig själv!

2014-02-16
Plumpan
Plumpan

gu jag hade varti glad åt det! här får ingen någon uppmärksamhet!

men jo kan förstå att du kan känna avund att han inte frågar dig istället. det är ju du som känner allt o kanske mår illa o så. han kan ju fråga hur mår Ni idag :)

2014-02-16
tezzlann
tezzlann
Gravid i vecka 33

Vad roligt att han bryr sig så otroligt mkt men jag håller med föregående talare om att du absolut bör tala med honom. Berätta att du saknar hans uppmärksamhet & att du behöver den minst lika mkt nu som tidigare. För att öka min fästmans förståelse för min situation så bad jag honom att också laddar ner gravidappen. i denna finns en sida som är riktad till just partnern. Superbra !!! Lucka till!

2014-02-16
Ceciliaholmblad
Ceciliaholmblad

Han är väl lite för uppspelt då det är hans första barn men jag tror att det vore bäst att ta om för honom att du känner sig så här och du BÄR faktiskt på hans barn och du borde få mycket uppmärksamhet då det kommer inte bli lätt när bebis kommer, och att du ofta känner dig bortglömd.. Han ska väl säga att han älskar dig ofta och att han prioriterar dig men också bebis också.... Jag tror enligt det du beskriver honom så kommer han att bli en väldigt bra och kärleksfull pappa och make :) men som sagt det är bäst att prata med honom :)

2014-02-16
hanna86f
hanna86f
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...