App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Besviken på att det aldrig plusar!

Hej. Jag är 26 år och försöker nu med min sambo. Vi har nu försökt i snart ett halv år och man börja bli fundersam . När jag var 19 år så genomgick jag en stor bukoperation , då det visade att jag hade diafragma bråck. Har pratat med kvinnokliniken och dom så att det inte skulle vara något hinder. Men när jag var där för runt 5 månader sen så fick jag reda på att ena äggledaren inte riktigt funkade helt,det hade bildats ärr på något sett så det blir svårt för sperman att komma fram. Men ena äggledaren funkar men hon sa att det kanske blir lite svårare men a ty vi skulle komma tillbaka efter ett halv år så kanske vi får gör på ett annat sett. Men är grymt nervös över min mage då jag har ett stort och brett ärr över hela magen. Om dom ska hjälpa oss så här jag hört att det är större schans att man får tvillingar. Tycker ni att jag ska vänta ett tag ? Har tyck haft känningar då jag har mått illa och trött samtidigt som jag har fått utslag som kliar på magen och över blybenet. Men fick mensen nu när jag skulle men inte lila mycket som jag brukar ha , första två dagarna så kom det men såg sen på tampongen att det inte hade kommit så mycket,det höll på i två dagar och dom sista två dagarna så blev det bara ljus rött på pappret, är det något tecken?, kan man bli gravid trots att man inte får ett plus? Igår så fick håg ett hugg i ena äggledaren så gick det ut i svanken som en blixt om ni förstår. Vad ska jag göra?

2014-02-11
jogod24
jogod24
Försöker

Tack för alla svar!
Jag väntar att ta nästa test och inte tänka så mycket men det är svårt.
Kram

2014-02-11
jogod24
jogod24

Jag hade inga planer på att bli gravid, ändå hade jag oskyddat sex med min man och efter 7 månaders oskyddat sex blev jag gravid.. Antar att vi för en gångs skull prickade rätt på äglossningen hahahah

2014-02-11
batgirl
batgirl

vi fick vårt plus efter 4 år... med trean. Vi brydde oss inte om att utreda då vi var glada för våra 2 första barn, som också tog lång tid att få pga 4 mf/ma och däremellan perioder då det ej tog sig. Men de utredde inte varför det tog så lång tid att få plus - bara lite om varför vi fick så många mf/ma på rad. De kom inte fram till något...

 

Lycka till

2014-02-11
solskensmamman
solskensmamman

Jag och min sambo fick vårt plus efter 6 mån. Det är väldigt vanligt att det tar 6-7 mån. Om du precis slutat med preventivmedel så kan det ju även ta längre tid. Men jag var precis som du, blev besviken och trivdes iof inte med jobb men vågade inte sluta ifall att.

När jag fick mens igen (5e försöket) så tänkte jag. Nu skiter jag i detta, säger upp mig och lever loppan ochtänker inte mer på det här för det kommer säkert ta tid. När jag äntligen kunde sluta tänka på det så kom plusset månaden efter. Det är jättesvårt att bara släppa det men ibland är det just det som behövs. 

När det gått 1 år kan man ju även gå vidare och undersöka det.

 

Många kramisar till dig och jag håller tummarna för att du får ett plus snart.

2014-02-11
jtarnan
jtarnan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...