App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

min tvättmaaaaaaskin....​.

denär död :( jävla skit....... så imorgon ska jag iväg på lunchen och försöka få beställt en ny man kan ju liksom inte leva utan tvättmaskin! Katastrof säger jag bara. man borde alltid ha en i backup.  hur som helst så har ni nåt jag ska tänkta på mer än att jag vill ha en så stor som möjligt typ.. iaf 8kg. har massor oav tvätt men tvättar sällan en gång i veckan brukar jag tvätta. tar en dag å drar igenom hela tvätthögen så kan jag minsta maskinantalet är ju det skönt.n  Sen ska jag ha en med en viss motor då jag genom google läst mej fram til att det finns två typer den ena ska helst svalna en till två timmar innan man ger sig på nästa maskin.. vilket jag aaaaldrig låter den göra.  Sen vill jag ha en som har lång livslängd såklart. tänker inte köpa billigaste möjliga men heller inte dyraste.  Nu har jag den första chansen i mitt liv att få välja min maskin så hit me...

2014-02-09
osisen
osisen

ja vet inte jag har ju inte heller hört det här förrän i förrgår närjag läste om det på flera sidor sen sa även försäljaren det samma. INgen jag känner har hört det heller så frågan är ju HUR stor skillnad det gör för livslängden.. det kanske handlar om ett år eller ett halvår?! då e det väl egentligen skit samma.

Jag valde en asko, det är ett svenska märke som inte längre tillverkas i sverige men designas här. Den hade 8kg trumma, timer/ massa olika tvättrprogram(som de flesta) ett där den känner av mängden tvätt bla vilket nog är bra när man har en lite större trumma. 1600varv centrifuering.

Sen så är det bara asko och miele (enligt försäljaren) som fortfarnde pratar om en livslängd på upp till 20 år. (läste även detta någonstans på nätet så det kommer inte bara från honom) . sen att de maskinerna är testade för en extra lång livslängd garanterar ju inte att de håller längre för det :/

Fick iaf 5års garanti. kostade en 950kr extra med hemkörning installation och bortforsling. maskinen kostade 7900 tror jag eller nåt sånt. 

miele är ju så sjuuuukt dyra men de har man ju hört väldigt mycket gott om och de är väl värstingmärket tror jag. Men det passade inte oss i pris alls. :)

Jag kan ju inget om tvättmaskiner så jag letade ite info på nätet sen fick jag lita på att försäljaren faktiskt visste vad han pratar om. Jag tänker också att om man går till en lite mindre vitvarubutik så har de kanske lite mer ingående koll på grejerna en tex mediamarkt och de här gigantiska kedjorna.

Hur som helst återstår det ju att se om man är nöjd eller ej :P hoppas de för det är ju mycket pengar!

2014-02-11
osisen
osisen

jag  vet inte vad som är fel. inget uppenbart som vi hittade iaf. Jag pratade med en trevlig kille igår på Elon som hjälpte mej till en som uppfyllde mina krav. Han sa att tillverkarna till de flesta utan två maskiner säger att en tvättmaskin lever i 8-10 år ungefr, självklart med undantag åt alla håll. Våran maskin blev 9 så det känns ju som att den ändå levt som den ska.

Enligt försäljaren så hade motorn betydelse (Detta sa han utan att jag nämnt min lilla research på nätet).  huruvida han har rätt eller inte låter jag vara osagt men jag köpte iaf en med den  den motorn som kan gå maskin på maskinoch vill ju gärna ha den så länge som möjligt nu när jag ändå skulle ha en ny. 5års garanti fick jag vilken jag än hade valt där så det kändes ju bra. Sen kommer de och installerar den på torsdag och plockar med sig den gamla också så det kändes ju skönt.

vi får se det blev en ganska stor maskin :D känner mej hoppfull trots att det var mycket pengar som flög iväg..

2014-02-11
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...