App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

friatider och Facebook. ...

Alltså varje dag häpnas jag över hur många mindre källkritiska vänner och släktingar jag har. helt ärligt de delar dessa "nyheter" hela tiden. nu senast är det inlägget om csn lånet som florerat rätt flitigt. De lägger allyid till nån fin kommentar som nu får de ge sej, nu får det vara nog osv... för det första så e artikeln 1,5år gammal... bara där tappar jag förtroendet för den som delar det som en nyhet. Att de sen inte ens har orken att ta reda på mer fakta än det som står i artikeln (antagligen för att det som det är passar deras politiska tankegångar) skrämmer mej ännu mer. Det är ingen tvekan om att det alltid måste finnas en syndabock att hänga ut när det går dåligt för ett land och tyvärr är det invandrare och flyktingar som får ta smällen i det här landet. Har sagt det förut och säger det igen, jag kan inte säga att jag e stolt svensk.. jag skäms!

2014-02-07
osisen
osisen

Det räcker med att det står. invandrare, får, slipper, pengar, så slår folk bakut. Det blir ramaskri. De vill liksom inte se längre än till de orden. De vill inte veta varför ? De vill bara vara arga. tragiskt är vad det är!
Nej jag e inte alltid källkritisk men när det kommer till viktiga saker eller där jag själv känner att nu är det risk att bli lurad då kollar jag riktigt noga. Jag friar hellre än fäller andra människor därför väljer jag att inte svälja allt som skrivs med hull och hår

2014-02-07
osisen
osisen

Ja eller när dom delar artiklar från satirtidningar, då garvar jag ihjäl mig.

När det kommer inlägg från nazisttidningar om invandringspolitik är ju bara sorgligt att folk delar och tror på allt.

2014-02-07
burtonmamma
burtonmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...