App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ingen mens men inget plus

Idag är det en vecka sedan min mens skulle kommit och jag har gjort några olika test och alla visar negativt. Jag har känt av gravidsymtom, mår illa från och till varje dag, ont i ryggen, uppblåst, går på toa oftare, osv. Är det min kropp som spelar mig ett spratt?! Hur lång tid ska det ha gått utan varken mens eller plus innan jag kan vända mig till barnmorska/gynekolog? Mycket tacksam för råd!

2014-02-07
kcuf
kcuf
Försöker

Nu har det gått en vecka till och fortfarande inget plus. Det här måste varit den längsta veckan i mitt liv! Haha!
Det känns också som att alla gravidsymtom är som bortblåsta och det får mig att undra om det bara var en önskan. Det förklarar dock inte den sena mensen, men den kan ju bråka också.
Känner mig lite nere pga detta. Det måste vara första gången jag velat må illa. Min sambo verkade också bli lite nedstämd när jag berättade det här, tror nästan han längtar mer än jag just nu.

2014-02-14
kcuf
kcuf

Det är ju så jobbigt att bara gå och vänta!! :)
Man vet ju inte riktigt vad man väntar på heller, man vågar inte riktigt hoppas på att det är någon därinne ifall mensen kommer.
Det är första gången och jag är så rädd att det ska vara något fel. Ska försöka slappna av och inte tänka på det här så kanske det känns bättre! Det känns skönt att veta att man inte är ensam även fast det är väldigt frustrerande.

2014-02-07
kcuf
kcuf

Det kan ta tid innan man plussar om man är så "låghormonare", ge det någon vecka till innan du testar igen :) Håller tummarna att det blir ett fint plus :)

Har bim idag o har symtom på graviditet så får se om Fru röd behagar dyka upp, annars får det bli ett test :)

2014-02-07
Knasfian83
Knasfian83
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...