App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Recept. Baka utan ägg, vete, gluten och mjölkprotein.

Det har efterfrågats recept så jag delar med mig lite. Ni kan väl haka på :-)

2014-02-06
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 5 månader

Brownietårta

INGREDIENSER 
100 g mörk choklad 
100 g bakmargarin 
2 dl socker 
2 ägg 
2 dl Provena Glutenfri Mjölmix med Havre 
2 tsk bakpulver 
1 tsk vaniljsocker 

//byt ut ägg till äggersättning, margarin till mjölkfritt bakmargarin och choklad till veganchoklad (mjölkfri)// 

INSTRUKTIONER Sätt ugnen på 200 grader. Klä en ugnsplåt eller en ugnsform (20 x 26 cm) med bakplåtspapper.Smält chokladen i mikron eller i vattenbad.Vispa margarin och socker pösigt. Tillsätt ett ägg i taget samtidigt som du vispar. Rör i den smälta chokladen. Blanda samman de torra ingredienserna, tillsätt dem och rör till en jämn smet.Häll smeten i ugnsformen och jämna ut den.Grädda i mitten av ugnen i 15–20 minuter. Browniesarna ska vara kladdiga i mitten. Låt dem svalna något och skär i bitar.

2014-02-06
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 5 månader

Snabbhavrekakor

3,5 dl havregryn
1,5 dl socker
150g smör eller margarin

//samma här, byt ut margarin eller havregryn ni tål//

Blanda havregryn och socker i en skål. Smält matfettet och häll det hett över blandningen och rör samman. Klicka ut smeten i småbrödsformar av papper. Grädda mitt i ugn, 10 min, 175 grader.

2014-02-06
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 5 månader

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2014-02-06
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...