App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Plus?

Här inne borde det ju finnas de som har bättre koll än jag! Jag och min sambo bestämde oss för att börja försöka bli gravida efter nyår, med inställningen 'det blir när det blir'. Jag hade min sista mens första dag 24 dec, blöder normalt i 7 dagar och då ganska rikligt. Har en cykel på typ 36 dagar så jag hade räknat att nästa mens skulle komma 30 jan. Har ont i magen och riktigt spända bröst en hel vecka, kvällen 29 jan är det lite rosa på pappret så jag tänkte att 'Okej, har inte blivit gravid denna månad iaf'. Under 4 dagar blöder jag men reagerar på att det aldrig blir rött som det brukar utan mest bara rosa. Så bara för att slippa mina hjärnspöken tar jag ett gravtest på söndag kväll, Aco Preg. Det blir svagt positivt men lämnar mig mest förvirrad då jag sedan läste att dom testerna har gett falskt plus för personer. Testade på nytt med rfsu stickor igår em. och nu alldeles nyss (jag är för puckad och nyfiken för att kunna vänta med morgonurin, vilket givetvis varit bättre) vilket också visar svaaaagt plus, men ändå så det syns.. Jag fattar ingenting och vågar inte heller bli glad. Kan det ha varit ett jättetidigt missfall och att jag därför plussar, eller har jag gått och blivit gravid? Någon som varit med om samma? Förvirrad, JA!!

2014-02-05
MacAnn
MacAnn
Försöker

Grattis! :)

2014-02-08
minstjarna
minstjarna

Grattis!! 👍

2014-02-08
Jezzizca
Jezzizca

Precis tagit digitalt test och visst är jag gravid!! Helt otroligt, nu hoppas jag att det går vägen.. Känner mig chockad, men glad :)

2014-02-08
MacAnn
MacAnn

Jag har blödigt sen vecka 4 ( trodde de va mens) men va för lite. Och i vecka 8 listade jag ut graviditeten och plussade vart på ultraljud två gånger då jag blöder varje dag fortfarande och ibland extremt mycket igenom allt så man ligger i en pöl av blod. Ändå så växer de i magen. Är i mitten av vecka 11 nu. Dock så är jag orolig varje gång jag blöder pölar.

2014-02-05
Askojan
Askojan

Men det här med att jag blödde under den tid då mensen skulle vara. Är det ett dåligt tecken eller vanligt? Sambon får fixa ett digitalt så testar jag igen på lördag morgon..

2014-02-05
MacAnn
MacAnn
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...