App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Puuuuuuuh! Envisa onge!

Alltså hur envis kan en unge vara egentligen? Är alla barn såna här eller är det min som fått hela världens envishet? Haha! ;) Så fort han inte får som han vill så kastar han dig på golvet o vrålar, han är så klåfingrig och drar och sliter i saker som han vet att han inte får och gör det ändå även om jag försöker säga till på skarpen utan att skälla. Han ger sig helt enkelt inte förrän han får som han vill, han kan hålla på nästan hur länge som helst. Jag vet att jag inte ska ge mig men ibland orkar jag inte höra honom skrika hur länge som helst.. Det här med envisheten måste för övrigt vara pappans gener. :) Vi busar, promenerar, myser och busar igen så han kan knappast va understimulerad..

2014-02-05
jessicamalin
jessicamalin

Min ett åring får så mycket kärlek så det är nog inte problemet ;) Har tagit bort allt som är farligt men gardiner och sånt har jag ingen lust att ta bort. :) Grejen är att han vet så väl att han gör fel, han tittar på oss och flinar och gör saker som han inte får så han är så sjukt medveten och dom striderna tar jag. Han är så satans envis men jag är oftast envisare. ;) jag får helt enkelt se längre fram när han förstår och jag kan förklara ordentligt vad han gjorde som va fel. Tack för era svar, jag ska ta med mig dom👍

2014-02-07
jessicamalin
jessicamalin

Det låter väldigt pedagogiskt och bra! Tack för ditt svar! Nu är sonen 15 månader och vet inte riktigt om han förstår detta redan?

2014-02-06
jessicamalin
jessicamalin

Nä men precis, då blir man riktigt tjatig. Men idag har inte ens avledning funkat.. Puh! Hoppas på en lugnare dag imorgon ;)

2014-02-05
jessicamalin
jessicamalin

Ja jag får försöka med det :)

2014-02-05
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...