App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rutiner med tvåmånaders bebisar?

Lite nyfiken på hur dagarna ser ut för andra mammor med barn som är kring två månader? Hur ofta matar ni? Hur sover de på nätterna och sover de i egen säng? Vad leker ni med era små om dagarna?

2014-02-04
ElinorI
ElinorI

Era dagar verkar se ut ungefär som mina :) sonen äter ungefär var tredje-fjärde timma. På nötterna sover han dock längre ofta från ca kl 23 fram till kl halv fem ungefär. Här blir det också en del promenader med barnvagnen och så på dagarna. Vad har ni för babygym till era små? Köpte ett på ikea, men han är inte så förtjust i det, funderar på om det bara är en tidsfråga eller om han tycker det är tråkigt och jagska köpa ett annat kanske?

2014-02-05
ElinorI
ElinorI

Min åt varannan- var tredje timme dygnet runt vid den tiden. Gör det fortfarande. Men han har aldrig sovit mer än 2 x 30 min på dagen.

2014-02-04
burtonmamma
burtonmamma
Barn på 3 år och 11 månader

Intressant och ser hur ni andra gör :) min äter oftast var tredje timme beroende hur länge han sover. På natten blir de såklart annat..men vid 8-9 så byter vi om till pyjamas och så ammar jag sen lägger jag han i sin säng och där sover han till 2-3 och då ammas han igen somnar om rätt fort i sin säng vaknar runt 6 och ammas och då får han ligga kvar i våran säng och så somnar vi om till 8 ungefär och då äter han igen sen så har vi en vakenstund där då. Sen är de olika men han har alltid en lång vila mitt på dagen som är ungefär 3-4 timmar beroende om vi är hemma osv :) de vi aktiverar oss med är att han får ligga i sig gym sen så pratar vi med honom och sjunger.. Han får oftast sitta med oss vad vi än gör :)

2014-02-04
Hannabeerglund
Hannabeerglund

Min lilla tjej somnar ca 23, sover till 03-04 och vill ha lite närhet och en slurk. Somnar sedan till 06.30! Brukar sedan vara vaken en bra stund-09-10! Runt 20.00 släcker vi ner skruvar ner tvn och byter om till pyjamas. hon har alltid sovit själv. Aktiviteter blir promenad med vagnen, ligga på mage, babygym, sjunga och prata med henne. Äter gör hon lite närsom beroende hur länge hon är vaken år gången!

2014-02-04
Martinaj
Martinaj

*så började vi lägga honom i babynestet i sin egen säng och där sover han nu :)

2014-02-04
skruttiplutt
skruttiplutt

Min lillkille blir tre månader idag! Men det är samma som innan, han äter ungefär var tredje timme (ibland går det längre om han sover). Han sover på nätterna men vaknar en gång och har alltid gjort nästan :). I början sov han i sitt babynest bredvid mig i sängen men när han var runt 2 månader :)

2014-02-04
skruttiplutt
skruttiplutt
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...