App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kopparspiral

Måste fråga andra med erfarenhet av kopparspiral, då jag börjar bli irriterad på det här. Har haft k-spiral sen ca 10 v efter förlossningen. Min dotter är nu snart 9 mån. Hade lite besvär med mellanblödningar i början. Sen har det varit ok till för en månad sen. Har tex haft småblödningar i 8 dgr i streck och nu kom mensen på det! Blä vad trist! Ska det vara så här?? Lr kommer det bli bättre? Har inte lust att ha det så här. Tacksam för svar.

2014-02-03
Bellis80
Bellis80
Barn på 2 år

Jaha där ser man, har inte hört om mellanblödning förut. Som sagt är vi inga experter här inne ;
)

2014-02-03
burtonmamma
burtonmamma

Man kan få rikligare blödningar av kopparspiral och grisig mensvärk dessutom.

Jag fick mensvärken en vecka innan mens, sen mens i 8 dagar. Så jag hade ont 2 veckor av fyra, blödde som en häst dessutom.

Mellanblödningar har jag dock inte haft med kopparspiral.

Jag har fått tillbaka min mens nu efter förlossningen, 3 månader efter, och den har inte varit som vanligt. Det var en extra vecka mellan blödningarna, så jag tror att det kan vara lite så här oregelbundet i början kanske? Inte på grund av spiralen dock, den ska inte påverka så.

2014-02-03
burtonmamma
burtonmamma

Hmmm, ok.. Googlade lite nu för en stund sen och läste att det var vanliga biverkningar att få mellanblödningar och ökad blödning under mens. Får nog rådfråga en barnmorska imorgon.

2014-02-03
Bellis80
Bellis80
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...