App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Blöder varje dag

Jag är gravid i vecka 11 Jag har blödigt sen innan jul. Alltså gravid vecka 4? Tror jag. Sen dess har jag blödigt varje dag! Oftast bara när jag kissar och då är det färskt blod i toan och på pappret. Skulle uppskatta de till kanske 2 msk. Per gång. I fredags fick jag extremt ont i magen och jag blödde stora mängder under hela eftermiddagen. Det rann längs benen varje gång jag reste mig upp. Så på lördagen åkte vi in till gynakuten. Och allt såg bra ut med graviditeten. Och dom kunde inte hitta några tecken på början till missfall. Men dom hittade inte heller anledningen till blödningarna. Igår (söndag) va de tillbaka till normala blödningarna när jag kissar men i morse när jag vaknade så hann jag inte till toaletten innan de va blod på hela golvet. Är det någon som vart med om liknande?

2014-02-03
Askojan
Askojan
Försöker

Vad skönt att allt var bra ☺

2014-05-18
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 8 månader

Det går bra för mig! Är i vecka 26 nu och blödningarna slutade i vecka 18-19 och sen dess har jag blödningar ibland med absolut inte varje dag! Dock har jag inte fått någon förklaring till vad de va som gjorde att de blödde.

2014-05-18
Askojan
Askojan

Det är en och har vart sen iaf i onsdags när jag va på ultraljud. Och det hade utvecklats precis som de ska mellan onsdagen och lördagen.

2014-02-03
Askojan
Askojan

Mina urinprover visar inga tecken på att de ska komma från urinvägarna. Ska träffa en läkare nästa tisdag och kollade som sagt i lördags och va på ett tidigt ultraljud på onsdagen. Och inget hittades :(

2014-02-03
Askojan
Askojan

Oj, låter som att du blöder rätt mkt ändå. Först tänkte jag att det kanske kom ifrån urinvägarna eftersom det kom när du kissar men att det blöder när du rör dig låter ju inte som det. Prata med Mvc och be om utredning!

2014-02-03
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...