App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Håravfall hos min 2 åring

Hej för över en vecka sen upptäckte vi att våran son började bli tunnhårighet. När vi kollade närmre så visade de att han hade kala fläckar som att håret gått av. Men är jätte pigg och glad kille för övrigt så i get som visat på att han är sjuk. Men nu har vi varit på vc och de säger att vi ska avvakta. Men tycker att på några dagar så har de blivit värre. Någon som varit med om detta Mvh en väldigt orolig och ledsen mamma :/

2014-02-02
vivecaa
vivecaa
Barn på 3 år och 5 månader

Har nu fått reda på att Teo har för lite zink i kroppen. Så nu får han äta multivitamin och om några månader ska nya prover tas. Så får vi se om de är att han behöver få i sig extra eller om han inte kan ta upp de i kroppen.

2014-02-18
vivecaa
vivecaa

Jag kan säga att de var fler läkare inblandade på vc men alla ansåg att vi bara skulle ha telefonkontakt två veckor efter att vi varit där. Ja menar de kollade bara på huvudet ingen Annan undersökning.
Men iallafall jag ringde i går till sjukhusets barnmottagning och jag har varit där idag. Läkaren som jag hade kändes bra, han tog mig på allvar och han tyckte de va dåligt av dem att de inte tagit några prover eller kollat mer på de. Så han tyckte jag gjorde rätt som sökte.
Men han undersökte Teo å lugnade mig med att hårbotten såg bra ut men att han ville ta prover för att se att de inte är zinkbrist, diabetes, sköldkörteln mm.
Så de tog prover på honom och vi får svar inom 3 veckor. De tog tydligen lång tid för zink provet.
Men de känns lite bättre och det stillade min oro lite. Känns skönt att han utreds.

2014-02-05
vivecaa
vivecaa

Du har rätt till en utredning, så det är bara att ringa och stå på dig! Ibland får man tyvärr tjata....

2014-02-03
emcb
emcb

Jo hoppas de med. Men blir så trött på att läkarna inte kan ta lite prover men ska ringa dem i veckan.
Tack!

2014-02-03
vivecaa
vivecaa

Jag har läst om de men jag blir så frustrerad när jag inte kan hitta orsak. Jag har sökt på allt möjligt. Jag ville att vc skulle ta prover på honom för att utesluta gluten vitaminbrist mm. Men de ska bara väntas. Jag är sånn att jag vill veta vad som orsakat detta å vad de är. Å de står väldigt dåligt om håravfall :/

2014-02-02
vivecaa
vivecaa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...